Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bacau: Un barbat a fost arestat dupa ce a furat seiful cu bani dintr-o primarie, pe care l-a spart cu toporul

B1 B1,
Bacau: Un barbat a fost arestat dupa ce a furat seiful cu bani dintr-o primarie, pe care l-a spart cu toporul

Un barbat in varsta de 49 de ani din localitatea Filipeni, judetul Bacau, a fost arestat preventiv dupa ce a furat seiful cu bani dintr-o primarie, pe care l-a spart apoi, intr-o casa nelocuita, cu ajutorul. continuă pe B1

R.Moldova, cazul tentativelor de racolare de parlamentari din alianta pro-europeana: Un barbat a fost retinut, dupa ce a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie. Suspectul, un fost politist

Centrul National Anticoruptie si Procuratura Anticoruptie din Republica Moldova au anuntat, vineri, retinerea unei persoane suspectate de tentativa de corupere a unui deputat, pentru ca acesta din urma sa paraseasca alianta pro-europeana de la Chisinau, transmite presa moldoveana. Potrivit Unimedia. info, din interceptarile procurorilor reiese ca tinta tentativei de corupere a fost deputatul Anatol Arhire, membru al Partidului Liberal Reformator PLR), insa acesta neaga ca i s-ar fi propus 250. 000 de dolari pentru a-si anunta vineri plecarea din formatiune.

Un bacauan a furat seiful cu bani dintr-o primarie si l-a spart apoi cu toporul.

Un barbat de 49 de ani, din localitatea bacauana Filipeni, este cercetat in stare de arest preventiv, dupa ce a furat seiful cu bani dintr-o primarie, pe care l-a spart apoi, intr-o casa nelocuita, cu ajutorul unui topor luat din hidrantul institutiei in care intrase inainte, conform Mediafax. Potrivit cercetarilor desfasurate de catre politistii bacauani, barbatul a luat seiful cu bani din casieria Primariei Filipesti, dupa ce a reusit sa intre in sediul institutiei fortand usa de acces in .

Un elev a fost prins dupa ce a furat un telefon in timpul simularii bacalaureatului

Un elev de la Colegiul National Aurel Vlaicu din Capitala a fost prins de politistii Sectiei 4, dupa ce, la simularea bacalaureatului la limba romana, a furat un telefon mobil dintr-o sacosa in care erau.

Pugilistul mexican Carlos Molina a fost arestat inaintea meciului pentru pastrarea titlului IBF

Pugilistul mexican Carlos Molina a fost arestat de politia americana si nu va putea sa-si apere, sambata, la Las Vegas, titlul IBF la categoria semimijlocie, informeaza Mediafax. Molina, in varsta de 30 de ani, a fost arestat pentru o infractiune comisa in statul Wisconsin in 2007.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )