Libnet.ro
UNICEF

20:00

Bacau: Un barbat a murit si o fetita este in stare grava dupa ce au fost loviti de o masina pe trecerea de pietoni

B1 B1,
Bacau: Un barbat a murit si o fetita este in stare grava dupa ce au fost loviti de o masina pe trecerea de pietoni

Un barbat din Bacau a murit, iar o fetita in varsta de zece ani se afla in stare grava la spital, dupa ce au fost loviti de un autoturism pe o trecere de pietoni, informeaza Mediafax. Accidentul rutier a. continuă pe B1

Accident grav la Bacau: Un barbat a murit iar o fetita de 10 ani este grav ranita dupa ce au fost spulberati de o masina pe o trecere de pietoni

Un barbat din Bacau a murit, iar o fetita in varsta de zece ani se afla in stare grava la spital, dupa ce au fost loviti de un autoturism pe o trecere de pietoni, .

Femeie gravida operata de patru ori in 24 de ore. Pacienta se afla in stare grava iar medicii sunt banuiti de malpraxis

O botosaneanca de 35 de ani se afla in stare foarte grava la Maternitatea din Botosani. Femeia a venit sa nasca dar in 24 de ore a suferit patru interventii chirurgicale. Copilul a murit dupa nastere iar conducerea spitalului face o ancheta pentru un eventual caz de malpraxis.

Un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, ranind opt persoane

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, autoritatile suspectand un atac terorist, relateaza site-ul Ynetnews.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )