Libnet.ro
UNICEF

17:30

Baiat de 12 ani, gasit mort intr-o padure de langa Suceava. Anchetatorii au o ipoteza terifianta

Antena3 Antena3,
Baiat de 12 ani, gasit mort intr-o padure de langa Suceava. Anchetatorii au o ipoteza terifianta

Un baiat de 12 ani a fost gasit mort la marginea unei paduri din Suceava. Din cercetarile facute de politisti pana in prezent reiese ca cel mai probabil minorul a fost omorat, potrivit. continuă pe Antena3

Descoperire infioratoare. Copil de 12 ani, gasit mort la marginea unei paduri din Suceava

Un copil de 12 ani, dintr-o familie de romi din satul Capu Codrului, comuna Paltinoasa, a fost gasit mort in conditii suspecte la marginea unei paduri din localitate,.

Un baiat de 12 ani a fost gasit mort, in conditii suspecte, intr-o padure din Suceava. Crima este principala ipoteza a anchetatorilor

Din cercetarile facute de politisti pana in prezent reiese ca cel mai probabil minorul a fost omorat. Se pare ca acesta a fost lovit cu o piatra in cap, iar apoi sugrumat, dupa care corpul sau a fost abandonat la marginea unei paduri din comuna Paltinoasa. Rezultatele necropsiei vor scoate la iveala circumstantele in care si-a pierdut viata baiatul.

Un tanar de 18 ani a fost retinut, fiind acuzat ca a ucis un copil de 12 ani. L-a lovit cu o piatra in cap si l-a strangulat, aparent fara motiv

Un tanar in varsta de 18 ani din satul Capu Codrului din comuna suceveana Paltinoasa a fost retinut marti seara si este cercetat pentru omor, dupa ce a ucis un copil de 12 ani, transmite.

O fata de 12 ani din Vaslui a murit electrocutata la masina de spalat

O fata de 12 ani, din localitatea vasluiana Banca Sat, a fost gasita decedata in casa, vineri seara, dupa ce a fost electrocutata la masina de spalat, potrivit Agerpres. Fetita, care era singura.

Musafir-surpriza, de 120 de kilograme, gasit dormind intr-o toaleta publica. Oamenii au chemat imediat autoritatile

O foca de 120 de kilograme a fost gasita dormind in toaleta publica a unui cimitir aflat in apropiere de ocean, in Tasmania, scrie BBC. Sammy, asa cum a fost ea botezata de autoritati,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )