Libnet.ro
UNICEF

09:30

Baietelul sirian gasit mort pe o plaja din Turcia a fost inmormantat alaturi de familia sa la Kobani

Adevărul Adevărul,
Baietelul sirian gasit mort pe o plaja din Turcia a fost inmormantat alaturi de familia sa la Kobani

Aylan Kurdi, baietelul sirian gasit inecat pe o plaja din Turcia, fratele sau mai mare Galip si mama lor Reyhan au fost inmormantati vineri, la Kobani, in nordul Siriei, relateaza Reuters in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Tribut inchinat baietelului sirian gasit inecat pe o plaja din Turcia: L-am adormit pe el pe veci. Este timpul ca noi sa ne trezim

Baietelul in varsta de trei ani, pe nume Aylan Kurdi, si fratele sau in varsta de cinci ani, Ghalib, sunt doua din victimele din randul imigrantilor care au incercat sa traverseze Mediterana cu o barca gonflabila. Fotografia cu trupul lipsit de viata al lui Aylan a facut inconjurul lumii si a atras un val de simpatie din partea internautilor de pretutindeni care i-au dedicat micutului o serie de desene, in semn de tribut.

Tatal baietelului gasit mort pe o plaja din Turcia, marturie cutremuratoare:Copiii mi-au alunecat din maini

Tatal copilului sirian de trei ani care s-a inecat in timpul unui naufragiu in largul Turciei, al carui trup neinsufletit a fost imortalizat in fotografii care au ingrozit intreaga lume, a povestit joi ca fiii lui i-au alunecat din maini in timp ce ambarcatiunea care ii transporta in Grecia s-a rasturnat, relateaza AFP.

Oficial european, despre imaginea cu trupul neinsufletit al copilului sirian gasit pe o plaja din Turcia: A provocat un proces de schimbare in gandire ce nu poate fi ignorat

Fotografiile cu copilul sirian, al carui trup neinsufletit a fost adus de valuri pe o plaja din Turcia dupa ce ambarcatiunea cu refugiati in care se afla s-a scufundat, au determinat o schimbare de gandire.

Copiii sirieni gasiti morti pe o plaja din Turcia, inmormantati. Ce planuri are tatal lor

Barbatul sirian care a supravietuit dupa ce barca cu care incerca sa treaca din Turcia in Grecia s-a rasturnat si-a inmormantat sotia si cei doi copii vineri, in orasul natal, Kobane, situat intr-o zona kurda siriana devastata de razboi. Odata cu inmormantarea, Abdullah Kurdi a renuntat la orice planuri de a-si mai parasi tara.

Valls: Fotografia cu baietelul sirian gasit inecat arata ca este urgent sa se actioneze

Fotografia care a emotionat lumea, cu un copil sirian in varsta de trei ani inecat in naufragiul unei ambarcatiuni cu imigranti ce incercau sa ajunga in Grecia, arata ca este urgent sa se actioneze, a.

Un barbat a fost gasit mort pe o plaja din Corbu. Politistii au deschis dosar pentru ucidere din culpa

Politistii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala, dupa ce un barbat a fost gasit mort, joi, pe o plaja din localitatea Corbu, relateaza reporterntv. ro. Potrivit anchetatorilor, barbatul a fost.

Un barbat a fost gasit iNECAT pe plaja din Corbu. Politia a deschis dosar penal

Un barbat a fost gasit inecat pe plaja din localitatea Corbu, la nordul orasului Navodari.

Canada neaga ca ar fi primit vreo cerere de azil de la familia baiatului sirian inecat in Turcia

Autoritatile canadiene au negat ca ar fi primit vreo cerere de azil de la familia baiatului sirian de trei ani gasit mort pe o plaja din Turcia, dupa ce ambarcatiunea cu care incerca sa ajunga in Grecia s-a scufundat, asa cum sustinea matusa copilului, relateaza BBC News Online.

Un fost lider al PNL a fost gasit MORT intr-o locuinta. Principala ipoteza, crima

Mihail Balasescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost gasit mort, vineri seara, intr-o locuinta din judetul Ilfov, iar prima ipoteza este ca a fost ucis, potrivit unor surse judiciare citate de.

Descoperire socanta pe o plaja din Romania

Un barbat a fost gasit inecat pe o plaja din localitatea Corbu, iar politistii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala in acest caz, informeaza Mediafax. Trupul barbatului a fost gasit pe plaja,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )