Libnet.ro
UNICEF

07:00

Copiii sirieni gasiti morti pe o plaja din Turcia, inmormantati. Ce planuri are tatal lor

România Liberă România Liberă,
Copiii sirieni gasiti morti pe o plaja din Turcia, inmormantati. Ce planuri are tatal lor

Barbatul sirian care a supravietuit dupa ce barca cu care incerca sa treaca din Turcia in Grecia s-a rasturnat si-a inmormantat sotia si cei doi copii vineri, in orasul natal, Kobane, situat intr-o zona kurda siriana devastata de razboi. Odata cu inmormantarea, Abdullah Kurdi a renuntat la orice planuri de a-si mai parasi tara. continuă pe România Liberă

Oficial european, despre imaginea cu trupul neinsufletit al copilului sirian gasit pe o plaja din Turcia: A provocat un proces de schimbare in gandire ce nu poate fi ignorat

Fotografiile cu copilul sirian, al carui trup neinsufletit a fost adus de valuri pe o plaja din Turcia dupa ce ambarcatiunea cu refugiati in care se afla s-a scufundat, au determinat o schimbare de gandire.

Baietelul sirian gasit mort pe o plaja din Turcia a fost inmormantat alaturi de familia sa la Kobani

Aylan Kurdi, baietelul sirian gasit inecat pe o plaja din Turcia, fratele sau mai mare Galip si mama lor Reyhan au fost inmormantati vineri, la Kobani, in nordul Siriei, relateaza Reuters in pagina electronica.

ANCHETA Cei 71 de refugiati gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria au decedat in teritoriul Ungariei

Cei 71 de refugiati care au fost gasiti morti, saptamana trecuta, intr-un camion, in Austria, au murit in timpul calatoriei in Ungaria, releva vineri o ancheta initiala, relateaza DPA in pagina electronica.

Refugiatii gasiti morti intr-un camion in Austria decedasera asfixiati in timp ce se aflau in Ungaria

Cei 71 de refugiati care au fost gasiti morti saptamana trecuta intr-un camion frigorific abandonat pe o autostrada din Austria murisera asfixiati in timp ce inca se aflau pe teritoriul Ungariei,.

inca doi barbati au fost arestati, in Bulgaria si Ungaria, dupa tragedia celor 71 de imigranti gasiti morti in camionul abandonat in Austria

Doua noi arestari, dupa tragedia celor 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din estul Austriei. Potrivit unui purtator de cuvant al procuraturii din orasul austriac.

Descoperire socanta pe o plaja din Romania

Un barbat a fost gasit inecat pe o plaja din localitatea Corbu, iar politistii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala in acest caz, informeaza Mediafax. Trupul barbatului a fost gasit pe plaja,.

Un barbat a fost gasit mort pe o plaja din Corbu. Politistii au deschis dosar pentru ucidere din culpa

Politistii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala, dupa ce un barbat a fost gasit mort, joi, pe o plaja din localitatea Corbu, relateaza reporterntv. ro. Potrivit anchetatorilor, barbatul a fost.

Un barbat a fost gasit iNECAT pe plaja din Corbu. Politia a deschis dosar penal

Un barbat a fost gasit inecat pe plaja din localitatea Corbu, la nordul orasului Navodari.

Efectul incalzirii globale. Mii de morse au esuat pe o plaja din Alaska

Mii de morse esueaza, din 20 august, pe o plaja din apropiere de Point Lay Alaska), fenomenul datorandu-se topirii banchizei, arata portalul Slate. com, citat de 20minutes. fr. Din cauza topirii calotei.

Inflatia anuala din Turcia, peste asteptari

Inflatia anuala din Turcia s-a accelerat in august la 7,14%, din cauza costurilor alimentelor care continua sa exercite presiuni asupra preturilor de consum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )