Libnet.ro
UNICEF

21:01

Balbaieli in carantinarea a 8 localitati din Timis. Carantina, anuntata cu o ora si jumatate inainte, la 03:45

Antena3 Antena3,
Balbaieli in carantinarea a 8 localitati din Timis. Carantina, anuntata cu o ora si jumatate inainte, la 03:45

Balbaieli in Timis, cu privire la carantinarea a 13 localitati. Ieri, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a transmis la 03:45 decizia, ca peste o ora si 15 minute se instituie carantina in mai multe localitati. Decizia anuntata in ultimul moment pare ca a dat totul peste cap. continuă pe Antena3

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina

Noua localitati din Timis ar urma sa intre in carantina, iar decizia va fi luata miercuri de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, dupa ce a primit avizul Institutului National de Sanatate Publica. in toate aceste localitati rata de infectare a depasit 6 la mia de locuitori. Si in Timisoara coeficientul de infectare cu SARS-CoV-2 se apropia marti de 6 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, iar primarul Dominic Fritz spunea ca este putin probabil sa poata fi evitata carantinarea orasului.

Carantina zonala pentru Gherla (Cluj), Zalau, alte doua orase din Salaj, dar si pentru opt localitati din Timis

Municipiile Gherla judetul Cluj) si Zalau, orasele Jibou si Cehu Silvaniei judetul Salaj) si opt localitati din judetul Timis intra, de joi, in carantina zonala. Masura este instituita pentru doua saptamani, potrivit News.

Mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj intra in carantina pentru 14 zile

Mai multe localitati din judetele Cluj, Timis si Salaj vor intra in carantinare zonala incepand de joi, 5 noiembrie, pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat. Gherla Cluj), Becicherecu Mic, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua, Pesac Timis) si Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou Salaj) vor intra in carantina.

CORONAVIRUS |12 localitati din Romania vor fi carantinate incepand de joi. Ordinul a fost semnat de Raed Arafat

Incepand de joi, 5 noiembrie, mai multe localitati din judetele Cluj, Salaj si Timis vor fi carantinate. Masura este luata la propunerea Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta, ordinul e.

Sapte localitati din jurul Bucurestiului intra in scenariul rosu

Sapte localitati din jurul Bucurestiului intra in scenariul rosu dupa ce rata de incidenta a depasit.

Restrictii de circulatie pe timpul noptii, restrictii si in magazine si in mijloacele de transport in comun, la Alba Iulia si in alte 5 localitati din Alba

Circulatia va fi restrictionata, pe timpul noptii, in municipiul Alba Iulia si in alte cinci localitati din judetul Alba unde rata de infectare a depasit 6 la o mie de locuitori. De asemenea, va fi restrictionat accesul in magazine si in mijloacele de transport in comun, iar masurile vor intra in vigoare vineri dimineata, pentru doua saptamani.

Carantinare zonala in mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj

Raed Arafat a semnat ordinele de carantinare zonala pentru mai multe localitati la propunerea Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta din Cluj, Timis si Salaj.

Masca obligatorie, scoala online si alte restrictii instituite in mai multe localitati din Ilfov, intre care Bragadiru, Mogosoaia si Popesti-Leordeni

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a dispus, in sedinta extraordinara de joi, mai multe masuri pentru populatie, in context pandemic, avand in vedere cresterea incidentei cazurilor de infectare in ultimele 14 zile. Masurile vizeaza mai multe localitati si sunt instituite pentru urmatoarele doua saptamani.

Staretul unei manastiri din Timis a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. Avea 42 de ani

Parintele Varlaam, staretul Manastirii Partos, din judetul Timis, a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. El avea 42 de ani.

CORONAVIRUS |Un primar din Timis, testat pozitiv, a murit

Tudor Nicolae Marinescu, primarul comunei Voiteg din judetul Timis, s-a stins din viata, luni, dupa ce in urma cu cateva zile a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Edilul mai suferea si de o boala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )