Libnet.ro
UNICEF

20:30

Banca Carpatica a redus anul trecut numarul angajatilor cu 20%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Carpatica a redus anul trecut numarul angajatilor cu 20%

Banca Comerciala Carpatica BCC) si-a redus anul trecut personalul cu 20%, avand la finalul anului 1. 090 de angajati, iar structurile organizatorice s-au diminuat cu 32% fata de martie 2013, insa cheltuielile cu salariile s-au mentinut la nivelul din. continuă pe Wall-Street Ro

Turcia a strans anul trecut 12,5 miliarde de dolari din privatizari

Turcia isi va indeplini obiectivul de privatizari pe care si l-a propus pentru acest an, la fel cum a facut si anul trecut, a declarat sambata ministrul de Finante, Mehmet Simsek, transmite agentia de stiri Anadolu.

Siretul Pascani nu da dividende pentru anul trecut

Actionarii companiei Siretul Pascani simbol SRT) au hotarat, in cadrul Adunarii Generale, sa nu acorde dividende din profitul net obtinut anul trecut, se arata intr-un raport oferit Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Banca Carpatica va folosi profitul pentru a acoperi pierderile precedente

Actionarii Banca Comerciala Carpatica Simbol BCC) au decis, ieri, in urma Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, repartizarea profitului aferent anului 2013 catre constituirea rezervei legale si acoperirea pierderii contabile a exercitiilor financiare precedente, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Carnea de mici de anul trecut, scoasa la vanzare! Mare ATENTIE de unde va aprovizionati!

De 1 Mai, nori de fum se vor ridica deasupra Romaniei, iar micii vor fi la putere. Cu sau fara mustar, de porc, de vita sau de oaie, mancarea preferata a romanilor va sfarai pe gratare. Specialistii va.

Twitter, pierdere de 132 mil. dolari, de 5 ori mai mare fata de anul trecut

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane de dolari pentru primul trimestru al acestui an, de aproape 5 ori mai mare fata de pierderea din perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori.

Carfil Industrial Parc si-a dublat profitul anul trecut

Carfil Industrial Parc, companie care se afla sub controlul Consiliului Judetean Brasov, a incheiat anul 2013 cu un profit de 50. 168 de lei - stabilit ca diferenta intre veniturile si cheltuielile efectuate pentru desfasurarea activitatii societatii.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )