Libnet.ro
UNICEF

22:00

Turcia a strans anul trecut 12,5 miliarde de dolari din privatizari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turcia a strans anul trecut 12,5 miliarde de dolari din privatizari

Turcia isi va indeplini obiectivul de privatizari pe care si l-a propus pentru acest an, la fel cum a facut si anul trecut, a declarat sambata ministrul de Finante, Mehmet Simsek, transmite agentia de stiri Anadolu. continuă pe Ziarul Bursa

Tesla Motors l-a platit pe Elon Musk cu 70.000 dolari anul trecut, fata de 78 milioane dolari in 2012

Miliardarul american Elon Musk, fondator si director al producatorului de automobile electrice Tesla Motors, a primit anul trecut de la companie o compensatie financiara de sub 70. 000 de dolari, fata de 78,2 milioane de dolari in 2012, cand a obtinut o alocare substantiala in actiuni, potrivit Bloomberg.

Siretul Pascani nu da dividende pentru anul trecut

Actionarii companiei Siretul Pascani simbol SRT) au hotarat, in cadrul Adunarii Generale, sa nu acorde dividende din profitul net obtinut anul trecut, se arata intr-un raport oferit Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Antibiotice Iasi acorda dividende de 15,4 milioane lei, aproape jumatate din profitul de anul trecut

Antibiotice Iasi simbol ATB) acorda actionarilor dividende in valoare cumulata de 15,4 milioane lei, aproape jumatate din profitul inregistrat anul trecut, potrivit unui comunicat remis BVB.

Actionarii UAMT nu vor dividende pentru anul trecut

Actionarii companiei UAMT Oradea simbol UAM) au hotarat, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor AGA), sa nu acorde dividende de pe urma profitului inregistrat anul trecut, se arata intr-un comunicat emis catre Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Gigantul american Pfizer vrea sa cumpere concurentul sau britanic AstraZeneca pentru 100 miliarde dolari

In plina febra a fuziunilor in sectorul farmaceutic, gigantul american Pfizer vrea sa cumpere concurentul sau britanic AstraZeneca, care refuza avansurile, in ciuda unei mize de aproape 100 de miliarde de dolari, scrie AFP.

Astazi se sarbatoreste Ziua Internationala a Securitatii in Munca. 200 de romani au murit anul trecut la locul de munca

Pe 28 aprilie este marcata, la nivel mondial, Ziua Internationala a Securitatii in Munca. Scopul este de a promova prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale la nivel global. Tema aleasa in acest an este Securitatea si sanatatea in locurile de munca unde se utilizeaza substantelor chimice.

Starea drumurilor din Romania: Aproape 40% sunt pietruite si de pamant. Cati kilometri de autostrada s-au construit anul trecut

Aproape 40% din drumurile publice din Romania sunt pietruite si de pamant, si doar o treime din intreaga retea de drumuri, care insumeaza 85. 000 de kilometri la nivel national, era modernizata la sfarsitul anului trecut, reiese din datele transmise vineri de Institutul National de Statistica INS) si citate de Mediafax. La sfarsitul anului trecut, drumurile publice totalizau 84. 887 kilometri, din care 17. 110 km 20,2%) drumuri nationale, 35. 587 km 41,9%) drumuri judetene si 32. 190 km 37,9%), drumuri comunale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )