Libnet.ro
UNICEF

21:31

Banca Centrala Europeana a inregistrat un profil de peste 1 miliard de euro anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Centrala Europeana a inregistrat un profil de peste 1 miliard de euro anul trecut

Banca Centrala Europeana BCE) a obtinut anul trecut un proft net de un miliard de euro, in urcare cu 9,4% comparativ cu anul precedent, rezultatul fiind sustinut de castigurile inregistrate din operatiunile cu dolari si din comisioanele percepute. continuă pe Wall-Street Ro

5 lectii pe care bancile ar trebui sa le invete rapid. Mai ales acum, cand sistemul a raportat un profit de 1 miliard de euro, cat a facut si Banca Centrala Europeana

Dupa o pierdere record in 2014 de peste un miliard de euro), bancile din Romania au reusit dupa un singur an sa inverseze situatia, obtinand un profit de peste un miliard de euro. Tot atat cat a facut si Banca Centrala Europeana link) in acelasi an 2015). E drept, profitul bancilor romanesti este calculat la nivelul intregului sistem bancar, insa pe verdeau fost circa doua treimi dintre banci, in vreme ce o treime a fost pe ierdere. Mare parte a profiturilor au venit pe fondul reducerilor provizioanelor pe IFRS constituite de bancheri.

BCE a obtinut anul trecut profit de peste 1 miliard de euro

Banca Centrala Europeana BCE) a obtinut anul trecut un proft net de un miliard de euro, in urcare cu 9,4% comparativ cu anul precedent, rezultatul fiind sustinut de castigurile inregistrate din operatiunile cu dolari si din comisioanele percepute bancilor comerciale, potrivit Reuters.

UniCredit Bank, peste 1 miliard de euro pentru creditele aprobate beneficiarilor de fonduri europene nerambursabile

Volumul creditelor aprobate de catre UniCredit Bank beneficiarilor de finantari publice din fonduri nerambursabile europene a depasit nivelul cumulat de un miliard de euro de la debutul acestei activitati in a doua jumatate a anului 2009 si pana la finalul anului 2015, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )