Libnet.ro
UNICEF

21:00

BCE a obtinut anul trecut profit de peste 1 miliard de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE a obtinut anul trecut profit de peste 1 miliard de euro

Banca Centrala Europeana BCE) a obtinut anul trecut un proft net de un miliard de euro, in urcare cu 9,4% comparativ cu anul precedent, rezultatul fiind sustinut de castigurile inregistrate din operatiunile cu dolari si din comisioanele percepute bancilor comerciale, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

KMG International, proprietarul Petromidia, a avut anul trecut un profit net de 4,6 milioane de dolari

KMG International, fostul Rompetrol Grup, a raportat un profit net record de 4,6 milioane de dolari pentru anul trecut, in pofida impactului scaderii puternice a cotatiei petrolului asupra stocurilor de titei, in lipsa caruia rezultatul net s-ar fi situat la 120 de milioane de dolari, a anuntat grupul.

Banca Centrala Europeana a inregistrat un profil de peste 1 miliard de euro anul trecut

Banca Centrala Europeana BCE) a obtinut anul trecut un proft net de un miliard de euro, in urcare cu 9,4% comparativ cu anul precedent, rezultatul fiind sustinut de castigurile inregistrate din operatiunile cu dolari si din comisioanele percepute.

SIF Muntenia a inregistrat, anul trecut, un profit net de peste 63,8 milioane lei

SIF Muntenia a inregistrat, anul trecut, un profit net de peste 63,8 milioane lei, in crestere cu 32,7% fata de anul precedent, potrivit rezultatelor financiare preliminate, publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

KMG International a inregistrat anul trecut un profit net de 4,6 milioane de dolari

KMG International, fostul Rompetrol Group, a inregistrat anul trecut un rezultat operational EBITDA de 162 de milioane de dolari si un profit net de 4,6 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, remis, miercuri, Agerpres.

Mecanica Fina a inregistrat un profit net de 466.269 lei anul trecut

Mecanica Fina a inregistrat un profit net de 466. 269 lei anul trecut, in scadere cu 38,97% fata de anul precedent, potrivit datelor financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Alro Slatina a trecut pe profit anul trecut

Producatorul de aluminiu Alro Slatina ALR) a inregistrat, anul trecut, un profit net ajustat preliminar de 85 milioane lei 19,1 mil. euro), fata de o pierdere de 134 milioane lei consemnata in 2014, avand afaceri in crestere cu 15%, de 2,3 miliarde lei.

Rompetrol Well Services a avut anul trecut o pierdere de 2,15 milioane lei

Compania de servicii la sonda Rompetrol Well Services PTR) a inregistrat anul trecut o pierdere de 2,15 milioane lei, de la un profit net de 8,85 milioane lei in 2014, din cauza problemelor generate in industria petroliera de scaderea pretului titeiului.

Companiile au inchiriat anul trecut mai multe birouri si spatii logistice decat au fost finalizate

Livrarile de spatii industriale noi au totalizat anul trecut circa 160. 000 metri patrati, cu 67,5% peste nivelul din 2014, iar pentru acest an dezvoltatorii au programate spre finalizare proiecte cumuland 240. 000 metri patrati, majoritatea build to suit la cererea chiriasilor), cu peste 40% mai mult decat in 2015, potrivit unei analize JLL.

Numarul de domenii .ro compromise a crescut cu 58% anul trecut, arata datele CERT-RO

Numarul de domenii . ro raportate ca find compromise a crescut cu 58% anul trecut, arata datele centrului de raspuns la incidente de securitate cibernetica. Datele CERT-RO, prezentate la o conferinta Cisco, arata ca peste un sfert din numarul de adrese IP alocate Romaniei anul trecut au fost inregistrate cu probleme de securitate mai mici sau mai mari: vulnerabilitati, botnet-uri malware.

JLL: Livrarile de birouri, de sase ori mai ridicate fata de anul trecut. Un nou record se prefigureaza pe piata de office

Livrarile de spatii noi de birouri au totalizat anul trecut 62. 425 metri patrati, la jumatatea nivelului inregistrat in 2014, iar estimarile pentru acest an vizeaza finalizarea a peste 360. 000 metri patrati, a doua cea mai mare valoare inregistrata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )