Libnet.ro
UNICEF

12:00

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare: Criza din Ucraina aduce beneficii pentru statele din regiune

Adevărul Adevărul,
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare: Criza din Ucraina aduce beneficii pentru statele din regiune

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa isi mareasca creditele pentru statele est-europene, care risca sa fie afectate economic de criza din Ucraina, in timp ce va reduce semnificativ imprumuturile acordate Federatiei Ruse, informeaza agentia Reuters, citand declaratiile presedintelui BERD, Suma Chakrabarti. continuă pe Adevărul

Rusia acuza NATO ca exploateaza criza din Ucraina

Rusia acuza NATO ca incearca sa foloseasca la maximum criza din Ucraina pentru a dovedi ca inca este nevoie de existenta sa, informeaza Mediafax.

Declaratie surprinzatoare a ministrului rus de externe: Criza din Ucraina isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti

Serghei Lavrov, ministrul rus de externe a declarat, vineri, intr-un interviu acordat Bloomberg TV ca aceasta criza din Ucraina isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti.

Lavrov: Criza din Ucraina isi are originile in summit-ul NATO de la Bucuresti

Samburii crizei din Ucraina au fost saditi in aprilie 2008, cand NATO a sugerat ca Ucraina si Georgia sa se mute mai aproape de alianta, a declarat Ministrul de Externe rus, Sergey Lavrov in cadrul unui interviu Bloomberg, citat de Russia Today.

Christine Lagarde: Economia Rusiei va avea de suferit daca criza din Ucraina continua

Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International, a avetizat, marti, ca economia Rusiei, care deja risca sa incetineasca din cauza crizei din Ucraina, va avea si mai mult de suferit daca.

Criza din Ucraina. Occidentul vrea sa creada in dialogul lansat de Kiev. Noi discutii importante miercuri. Merkel: Violenta, exclusa din convorbirile pe tema Ucrainei

Occidentalii vor sa creada in dialogul national, care ar urma sa fie lansat miercuri de catre guvernul de la Kiev, in pofida violentelor din estul Ucrainei, care au facut marti sapte morti. Separatistii pro -rusi nu vor lua probabil parte la aceste discutii, scrie AFP. Cancelarul Angela Merkel a declarat intr-o conferinta de presa la Berlin ca violenta va fi exclusa in cadrul discutiilor pe tema Ucrainei. Urmariti LIVETEXT pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

Duane Butcher: Joe Biden va discuta cu autoritatile romane despre criza din Ucraina si combaterea coruptiei

Vicepresedintele american Joe Biden va veni la Bucuresti pentru a incuraja autoritatile romane sa continue lupta impotriva coruptiei, a anuntat insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher.

Criza din Ucraina. SUA ameninta sa insangereze economia rusa, daca Moscova impiedica prezidentialele din Ucraina din 25 mai

Americanii au amenintat joi sa insangereza economia rusa deja intr-o situatie dificila din cauza sanctiunilor interntionale, daca Rusia va impiedica organizarea alegerilor prezidentiale in Ucraina , la 25 mai, cruciale pentru viitorul tarii.

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: Criza din Ucraina a inceput la Bucuresti

Actuala criza ucraineana isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti, desfasurat in 2008, cand s-a stabilit ca Ucraina si Georgia vor deveni membre ale Aliantei Nord-Atlantice, afirma, intr-un.

Ministrul rus de Externe: Criza din Ucraina isi are originile in summitul NATO de la Bucuresti

Declaratie socanta a ministrului rus de Externe: Serghei Lavrov a declarat, joi, ca actuala criza dinUcraina isi are originile in summit-ul NATO care a avut loc in 2008. in cadrul acelui summit s-a.

Viktor Orban, un nou apel pentru autonomia minoritatii maghiare din Ucraina

Premierul Ungeriei, Viktor Orban, si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare din vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )