Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viktor Orban, un nou apel pentru autonomia minoritatii maghiare din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Viktor Orban, un nou apel pentru autonomia minoritatii maghiare din Ucraina

Premierul Ungeriei, Viktor Orban, si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare din vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia. continuă pe România Liberă

Viktor Orban isi reinnoieste apelul la o autonomie a minoritatii maghiare din vestul Ucrainei

Premierul conservator ungar Viktor Orban si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare care traieste in vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia, relateaza Mediafax.

Viktor Orban isi reinnoieste apelul la autonomie a minoritatii maghiare din vestul Ucrainei

Premierul conservator ungar Viktor Orban si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare care traieste in vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia, relateaza AFP.

Divergenta intre Donald Tusk si Viktor Orban pe tema Ucrainei

O divergenta pe tema Ucrainei a aparut, joi, in cadrul conferintei Globsec de la Bratislava, intre premierul polonez Donald Tusk si omologul sau ungar Viktor Orban, relateaza Le Monde.

Divergenta intre Donald Tusk si Viktor Orban pe tema Ucrainei

O divergenta pe tema Ucrainei a aparut, joi, in cadrul conferintei Globsec de la Bratislava, intre premierul polonez Donald Tusk si omologul sau ungar Viktor Orban, relateaza Le Monde in editia electronica, citeaza Mediafax.

Gresso Radical Black un nou smartphone pentru generat invidie

Desi astfel de creatii nu sar in ochi prin specificatii, Gresso Radical Black este un telefon care va reusi cu siguranta sa intoarca privirile trecatorilor. Telefoanele de lux se dezvolta si evolueaza intr-o lume complet diferita fata de cea dominata de cel mai nou iPhone sau Galaxy S. Acestea sunt realizate din materiale premium si vin cu o constructie de invidiat, dar rareori integreaza cele mai noi procesoare sau ruleaza cele mai recente versiuni de software. Exact principiile enuntate mai [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )