Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viktor Orban isi reinnoieste apelul la o autonomie a minoritatii maghiare din vestul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban isi reinnoieste apelul la o autonomie a minoritatii maghiare din vestul Ucrainei

Premierul conservator ungar Viktor Orban si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare care traieste in vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Viktor Orban isi reinnoieste apelul la autonomie a minoritatii maghiare din vestul Ucrainei

Premierul conservator ungar Viktor Orban si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare care traieste in vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia, relateaza AFP.

Viktor Orban, un nou apel pentru autonomia minoritatii maghiare din Ucraina

Premierul Ungeriei, Viktor Orban, si-a reinnoit apelul controversat privind autonomia minoritatii maghiare din vestul Ucrainei, la mai putin de o saptamana dupa ce a provocat o disputa diplomatica intre Budapesta, Kiev si Varsovia.

Divergenta intre Donald Tusk si Viktor Orban pe tema Ucrainei

O divergenta pe tema Ucrainei a aparut, joi, in cadrul conferintei Globsec de la Bratislava, intre premierul polonez Donald Tusk si omologul sau ungar Viktor Orban, relateaza Le Monde.

Divergenta intre Donald Tusk si Viktor Orban pe tema Ucrainei

O divergenta pe tema Ucrainei a aparut, joi, in cadrul conferintei Globsec de la Bratislava, intre premierul polonez Donald Tusk si omologul sau ungar Viktor Orban, relateaza Le Monde in editia electronica, citeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )