Libnet.ro
UNICEF

20:00

Banca fantoma, descoperita in China: Barbatul care a infiintat structura, dupa gratii

B1 B1,
Banca fantoma, descoperita in China: Barbatul care a infiintat structura, dupa gratii

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank. Banca falsa din Shandong a rezistat o luna, pana cand o femeie care a depus. continuă pe B1

inselatoria elaborata la care a parcurs un chinez. Cum a fost descoperita banca fantoma

Un barbat din China, care si-a deschis o banca fantoma, a fost prins de autoritati, dupa ce o femeie nu a reusit sa isi retraga suma de bani pusa la banca, scrie Mediafax.

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Au depus bani intr-o banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau.

Autoritatile chineze au descoperit o banca fantoma

Autoritatile de la Beijing au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, anunta presa internationala.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )