Libnet.ro
UNICEF

16:00

Banca Mondiala acorda Romaniei un imprumut de 1 mld. euro pentru politici de dezvoltare si reforma sanitara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Mondiala acorda Romaniei un imprumut de 1 mld. euro pentru politici de dezvoltare si reforma sanitara

Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), parte a Bancii Mondiale BM), acorda Romaniei doua imprumuturi in valoare cumulata de 1 miliard de euro. Mai mult de jumatate din suma, 750 milioane de euro, vor fi folositi pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Mondiala imprumuta Romania cu 1 mld. euro

Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), parte a Bancii Mondiale, acorda Romaniei doua imprumuturi in valoare de 1 miliard euro, din care 750 milioane euro pentru politici de dezvoltare, iar 250 milioane euro pentru sustinerea proiectului de reforma a sectorului sanitar.

Banca Mondiala acorda 250 de milioane de euro Romaniei pentru reforma sanitara. Alte 750 de milioane sunt destinate politicilor de dezvoltare

Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), parte a Bancii Mondiale, acorda Romaniei doua imprumuturi in valoare de 1 miliard euro, din care 750 milioane euro pentru politici de dezvoltare, iar 250 milioane euro pentru sustinerea proiectului de reforma a sectorului sanitar.

MS: DNA verifica achizitia de aparatura printr-un program derulat cu Banca Mondiala, din 2007-2008

Procurorii DNA verifica la Ministerul Sanatatii achizitia de aparatura printr-un program derulat cu Banca Mondiala, din perioada 2007-2008, au declarat luni, reprezentantii MS, informeaza.

Victor Ponta: In orice moment am avea nevoie putem accesa linia de credit de 2 mld euro de la FMI / Ministrul Voinea: Acordul e in vigoare, dar nu am putea trage transa de imprumut, nici daca am vrea

Premierul Victor Ponta isi contrazice ministrul pentru Buget, Liviu Voinea, si sustine ca Romania poate accesa in orice moment linia de credit de doua miliarde de euro, dupa ce delegatii FMI si CE au parasit saptamana trecuta Bucurestiul, in urma deciziei guvernului de a reduce CAS cu cinci puncte procentuale.

IFC imprumuta Garanti Bank cu 35 milioane de euro pentru IMM-uri

IFC, institutie financiara membra a Grupului Banca Mondiala, acorda un credit de 35 milioane euro Garanti Bank Romania pentru finantarea IMM-urilor, cu 20 milioane euro destinate reimprumutarii firmelor controlate sau conduse de femei, care reprezinta peste o treime din actionarii companiilor.

Oferta comuna Siemens si Mitsubishi: 7 mld. euro pentru preluarea activelor din energie ale Alstom

Siemens s-a asociat cu Mitsubishi pentru a prelua activele din energie ale Alstom contra unei oferte de 7 miliarde de euro. Propunerea depaseste o oferta a General Electric, grupul german incercand astfel sa obtina sprijinul board-ului grupului francez.

ING vrea sa atraga 1,5 mld. euro din listarea diviziei de asigurari NN Group

Grupul financiar olandez ING vrea sa listeze divizia de asigurari NN Group, care include si operatiunile de asigurari din Romania, pe bursa de la Amsterdam, vizand atragerea a pana la 1,5 miliarde de euro.

Marea Britanie si China au semnat contracte economice de 17 mld euro, in timpul vizitei premierului chinez la Londra

China si Marea Britanie au semnat contracte in valoare de peste 17 miliarde de euro in timpul vizitei efectuate de premierul chinez Li Keqiang la Londra, a anuntat marti primul ministru britanic David Cameron, citat de AFP.

Siemens si Mitsubishi ofera 7 mld. euro pe activele din energie ale Alstom

Siemens s-a asociat cu Mitsubishi pentru o oferta de 7 miliarde de euro de preluare a unor active din energie ale Alstom, propunere care depaseste o oferta a General Electric, grupul german incercand astfel sa obtina sprijinul broard-ului grupului francez si al guvernului de la Paris.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )