Libnet.ro
UNICEF

18:30

IFC imprumuta Garanti Bank cu 35 milioane de euro pentru IMM-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IFC imprumuta Garanti Bank cu 35 milioane de euro pentru IMM-uri

IFC, institutie financiara membra a Grupului Banca Mondiala, acorda un credit de 35 milioane euro Garanti Bank Romania pentru finantarea IMM-urilor, cu 20 milioane euro destinate reimprumutarii firmelor controlate sau conduse de femei, care reprezinta peste o treime din actionarii companiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Garanti Bank primeste de la IFC 35 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor

Garanti Bank va primi de la IFC International Finance Corporation), membra a Grupului Bancii Mondiale, un imprumut in valoare de 35 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor, 20 de milioane de euro avand ca destinatie finantarea femeilor.

Garanti Bank va primi de la IFC un imprumut in valoare de 35 milioane euro

Garanti Bank va primi un nou imprumut in valoare de 35 milioane euro de la IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale, pentru finan and tarea companiilor mici and si mijlocii din Romania, transmite un comunicat remis astazi redactiei.

FF Group a imprumutat 4 milioane euro pentru reconstructia unei cladiri din centrul Capitalei

FF Group Romania fosta Elmec Romania) a semnat cu Garanti Bank un acord de finan and tare pentru investi and tia in recondi and tionarea unei cladiri istorice aflata in centrul Bucure and stiului, proiectul imobiliar constand in transformarea cladirii intr-un centru de retail and si birouri, cu o suprafa and ta de 5. 000 mp, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Peste 80 milioane euro pentru proiectele de investitii POS CCE din lista de rezerva

Ministerul Fondurilor Europene MFE), coordonatorul activitatii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), a anuntat astazi, printr-un comunicat, ca va fi suplimentat bugetul apelului pentru proiectele de investitii mari pentru IMM-uri, ministrul de resort, Eugen Teodorovici, precizand ca, pana la sfarsitul acestei luni vor fi semnate cele 93 proiecte de investitii mari pentru IMM-uri, aflate pe lista de rezerva, cu o valoare totala nerambursabila de peste 80 milioane euro.

Omniasig, despagubiri de peste 4,2 milioane euro pentru accidentul din Muntenegru

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solu and tionate and si in curs de solu and tionare deschise in urma accidentului rutier produs in Muntenegru pe 23 iunie 2013 se ridica deja la peste 4,2 milioane de euro, autocarul implicat fiind asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), printr-o polita de raspundere civila auto obligatorie RCA) si o polita de asigurare facultativa Casco, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Ajutor european de 500 milioane de euro pentru Ucraina, utilizabil pentru achizitia de gaze

Comisia Europana a anuntat marti ca a deblocat 500 de milioane de euro pentru a ajuta Ucraina sa faca fata necesitatilor sale de finantare, in special pentru achizitionarea de gaze de la companiile europene, transmite AFP.

TBI Bank - 74 milioane de euro active

TBI Bank, subsidiara locala a bancii TBI Bank EAD Sofia, operata de grupul TBIF Financial Services, intrata pe piata in martie 2013, a ajuns dupa un an de activitate la active de 74 milioane de euro, cu credite plasate de 35,7 milioane de euro. Numarul total de clienti ai sucursalei din Romania se ridica la 10. Soldul depozitelor atrase era, in martie 2014, de 34,5 milioane euro.

Garanti Bank imprumuta FF Group cu 4 mil. euro pentru renovarea unei cladiri istorice

Garanti Bank a semnat un acord de finantare cu FF Group Romania fosta Elmec Romania) pentru investitia in reconditionarea unei cladiri istorice aflata intr-una dintre cele mai importante zone din centrul Bucurestiului, strada Ion Campineanu.

Banca Mondiala imprumuta Romania cu 1 mld. euro

Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), parte a Bancii Mondiale, acorda Romaniei doua imprumuturi in valoare de 1 miliard euro, din care 750 milioane euro pentru politici de dezvoltare, iar 250 milioane euro pentru sustinerea proiectului de reforma a sectorului sanitar.

BIRD imprumuta statul cu un miliard de euro pentru politici de dezvoltare si reforma in sanatate

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea si Elisabetta Capannelli, Manager de Tara, Biroul BM din Romania, au semnat astazi, la Bucuresti, doua acorduri de imprumut intre Romania si BIRD, in valoare de 1 miliard euro, din care 750 milioane euro reprezinta primul imprumut pentru politici de dezvoltare DPL), iar 250 milioane euro sunt destinati sustinerii proiectului privind reforma sectorului sanitar - imbunatatirea calitatii si eficientei acestuia, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )