Libnet.ro
UNICEF

16:00

BIRD imprumuta statul cu un miliard de euro pentru politici de dezvoltare si reforma in sanatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BIRD imprumuta statul cu un miliard de euro pentru politici de dezvoltare si reforma in sanatate

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea si Elisabetta Capannelli, Manager de Tara, Biroul BM din Romania, au semnat astazi, la Bucuresti, doua acorduri de imprumut intre Romania si BIRD, in valoare de 1 miliard euro, din care 750 milioane euro reprezinta primul imprumut pentru politici de dezvoltare DPL), iar 250 milioane euro sunt destinati sustinerii proiectului privind reforma sectorului sanitar - imbunatatirea calitatii si eficientei acestuia, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala acorda Romaniei un imprumut de 1 mld. euro pentru politici de dezvoltare si reforma sanitara

Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), parte a Bancii Mondiale BM), acorda Romaniei doua imprumuturi in valoare cumulata de 1 miliard de euro. Mai mult de jumatate din suma, 750 milioane de euro, vor fi folositi pentru.

Ajutor european de 500 milioane de euro pentru Ucraina, utilizabil pentru achizitia de gaze

Comisia Europana a anuntat marti ca a deblocat 500 de milioane de euro pentru a ajuta Ucraina sa faca fata necesitatilor sale de finantare, in special pentru achizitionarea de gaze de la companiile europene, transmite AFP.

Regina Maria: investitie de 4 mil. euro pentru extinderea retelei

Compania de servicii medicale private Regina Maria va investi in acest an 4 milioane de euro pentru extinderea retelei, dupa ce au fost deschise doua policlinici noi, in Bucuresti si Craiova, si patru puncte de recoltare si estimeaza o crestere cu 20%.

IFC imprumuta Garanti Bank cu 35 milioane de euro pentru IMM-uri

IFC, institutie financiara membra a Grupului Banca Mondiala, acorda un credit de 35 milioane euro Garanti Bank Romania pentru finantarea IMM-urilor, cu 20 milioane euro destinate reimprumutarii firmelor controlate sau conduse de femei, care reprezinta peste o treime din actionarii companiilor.

Garanti Bank imprumuta FF Group cu 4 mil. euro pentru renovarea unei cladiri istorice

Garanti Bank a semnat un acord de finantare cu FF Group Romania fosta Elmec Romania) pentru investitia in reconditionarea unei cladiri istorice aflata intr-una dintre cele mai importante zone din centrul Bucurestiului, strada Ion Campineanu.

BERD: finantare de 6,6 mil. euro pentru o companie regionala de apa si canalizare din Hunedoara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda o finantare de 30 milioane lei 6,6 milioane euro) companiei regionale Apa Prod care furnizeaza servicii de apa si canalizare in sase orase din judetul Hunedoara. Finantarea va fi.

Omniasig, despagubiri de peste 4,2 milioane euro pentru accidentul din Muntenegru

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solu and tionate and si in curs de solu and tionare deschise in urma accidentului rutier produs in Muntenegru pe 23 iunie 2013 se ridica deja la peste 4,2 milioane de euro, autocarul implicat fiind asigurat de Omniasig Vienna Insurance Group VIG), printr-o polita de raspundere civila auto obligatorie RCA) si o polita de asigurare facultativa Casco, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Oferta comuna Siemens si Mitsubishi: 7 mld. euro pentru preluarea activelor din energie ale Alstom

Siemens s-a asociat cu Mitsubishi pentru a prelua activele din energie ale Alstom contra unei oferte de 7 miliarde de euro. Propunerea depaseste o oferta a General Electric, grupul german incercand astfel sa obtina sprijinul board-ului grupului francez.

Omniasig, despagubiri de peste 4 mil. euro pentru accidentul din Muntenegru de anul trecut

Suma despagubirilor aferente dosarelor de dauna solutionate si in curs de solutionare deschise in urma accidentului rutier al autocarului cu turisti romani produs in Muntenegru in iunie 2013 se ridica la peste 4,2 milioane euro, a anuntat marti Omniasig Vienna Insurance Group.

Oficial: LPF a primit 13 milioane de euro pentru drepturile tv

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat luni ca a primit prima parte din suma drepturilor tv, in valoare de 13 milioane de euro, o jumatate din cele 27 de milioane aferente sezonului 2014/2015 al Ligii 1.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )