Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Transilvania isi deschide prima sucursala din Italia, dar iese din Cipru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania isi deschide prima sucursala din Italia, dar iese din Cipru

Banca Transilvania va deschide in noiembrie o sucursala la Roma, datorita numarului mare de romani din capitala italiana, si va inchide, la 1 decembrie, operatiunile pe care le are in Cipru, din cauza contextului economic nefavorabil pe termen mediu, a. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Transilvania isi deschide, zilele acestea, sucursala in Italia

Banca Transilvania isi concretizeaza, zilele acestea, intentia anuntata inca din aprilie, si isi va deschide o sucursala in Italia, potrivit unor surse din piata bancara.

Banca Transilvania isi inchide operatiunile din Cipru

Banca Transilvania TLV) a decis inchiderea activitatii sale din Cipru incepand cu 1 decembrie, conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu, se arata intr-un comunicat de presa.

Dan Diaconescu, prima emisiune din Italia

Marti, la ora 20 ora Italiei, ora 21 in Romania, pe canalul Romit Tv va fi difuzata emisiunea Editie speciala in cadrul careia este invitat si Dan Diaconescu. Studioul central al Romit Tv, cel in care are loc atat productia programelor cat si transmisia lor, se afla la Roma, in apropierea Vaticanului.

Banca Transilvania inchide operatiunile din Cipru, dar se extinde in Italia datorita numarului mare de romani din peninsula

Banca Transilvania va deschide in noiembrie o sucursala la Roma, datorita numarului mare de romani din capitala italiana, si va inchide, la 1 decembrie, operatiunile pe care le are in Cipru, din cauza contextului economic nefavorabil pe termen mediu, a anuntat miercuri institutia de credit.

Banca Transilvania se retrage din Cipru si isi va deschide o sucursala la Roma

Banca Transilvania a luat decizia inchiderii activitatii sale din Cipru incepand cu 1 decembrie a. c. , conform strategiei sale de eficientizare a operatiunilor, dar si ca rezultat al contextului economic cipriot, nefavorabil pe termen mediu, au transmis miercuri oficiali ai institutiei de credit. Banca isi va deschide o sucursala in Roma, unde traiesc circa 200. 000 de romani dar si 10. 000 de companii ale reprezentantilor comunitatii romanesti din zona. Deschiderea oficiala a sucursalei din Roma este prevazuta pentru luna noiembrie.

Prima emisiune OTV transmisa din Italia: Dan Diaconescu a blocat centrala telefonica, a vorbit cu romance angajate ca menajere in Italia si a anuntat emisiune cu anunturi matrimoniale

Marti, 15 octombrie, la 23:32 ora Romaniei, Dan Diaconescu a inceput sa emita, oficial, din Italia, via Bucuresti. Semnalul este transmis si cu ajutorul colegilor din Marea Britanie, care il ridica pe satelit pentru romanii din toata lumea si, simultan, pe canalul digital terestru 246 din Italia - spatiul oferit de postul romano-italian Romit Tv.

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza un ipotecar pentru romanii din Italia care vor sa isi ia o casa in Romania

Intesa Sanpaolo Bank Romania lanseaza un proiect pilot de creditare a romanilor din Italia care doresc sa isi achizitioneze o locuinta in Romania, reducand la minimum numarul de drumuri pe care acestia trebuie sa le faca in tara. Dobanda la imprumutul.

Dan Diaconescu: OTV incepe sa emita marti, 15 octombrie, dar deocamdata pentru publicul din Italia si printr-un semnal de promo pentru cablistii din Romania

Dan Diaconescu sustine ca OTV va incepe sa emita marti 15 octombrie, folosind o frecventa digitala terestra din Italia, respectiv ridicand la satelit o bucla de promo accesibila pentru cablistii din Romania. Diaconescu a declarat pentru HotNews. ro ca frecventa e cea folosita pina acum de televiziunea Romit TV, desi un oficial al acestui post declarase pentru corespondentul HotNews. ro la Roma ca televiziunea lui Dan Diaconescu nu va emite de pe frecventa Romit TV.

Prima tara din zona euro care iNCHEIE programul cu UE si FMI

Irlanda va deveni la jumatatea lunii decembrie prima tara din zona euro care va incheia programul de salvare convenit cu Uniunea Europeana si FMI, potrivit premierului Enda Kenny, care a inceput in februarie nego.

Cum a vrut un turc sa aduca in Romania un Audi Q7 furat din Italia.

Ziua de 13 octombrie i-a purtat ghinion unui cetatean turc. A incercat sa intre in Romania cu un autoturism furat dar s-a ales cu dosar penal. Incidentul s-a intamplat duminica, 13 octombrie, la Punctul de Frontiera Giurgiu. Barbatul era la volanul unui autoturism Audi Q7, cu numere de inmatriculare turcesti. Pana aici nu este nimic neobisnuit, numai ca autoturismul de lux era declarat furat in Italia, din anul 2009. Valoarea acestuia se ridica la aproximativ 45. 000 de euro. Soferul a .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )