Libnet.ro
UNICEF

08:00

Banca Trasilvania, profit net pe primele 6 luni de 180 milioane de lei

Hotnews Hotnews,
 Banca Trasilvania, profit net pe primele 6 luni de 180 milioane de lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profit brut de 209,42 milioane lei, fata de 193,22 milioane lei, la 30. Profitul net este de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei. Ratingul Bancii Transilvania a fost reconfirmat recent de Agentia Fitch, la BB- cu perspectiva stabila, pentru creditele pe termen lung. continuă pe Hotnews

Profitul Bancii Transilvania a stagnat in primele sase luni, la 180,2 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a raportat pentru primul semestru un profit net de 180,19 milioane lei 41 milioane euro), nivel similar cu cel din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2% fata de finalul anului trecut, la 30,12 miliarde lei.

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de primul semestru din 2012, se arata intr-un comunicat al grupului financiar. La nivelul sistemului bancar, prima jumatate a anului 2013 a fost caracterizata printr-o activitate de creditare in pierdere de viteza. In consecinta, BRD a actionat intr-un mediu economic marcat de o cerere slaba de credite atat din partea persoanelor fizice, cat si din partea companiilor, care si-au limitat investitiile. Volumul total al creditelor brute acordate este de 34,85 miliarde RON, mai mic cu 1,0% fata de 30 iunie 2012. La nivelul creditelor de retail s-a inregistrat un progres determinat de cresterea portofoliului de credite imobiliare in special Prima Casa). Creditele acordate companiilor 17,59 miliarde RON) au cunoscut o scadere fata de iunie 2012 -4,8%).

BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Circa 400 de plangeri pe acte de tortura au fost depuse la procuratura in primele sase luni al acestui an

In primele sase luni ale anului, la procuratura au fost depuse 394 de plangeri pe acte de tortura sau cu 91 de sesizari mai putine, decat in primul semestru al anului trecut.

Lemn in valoare de peste 2 milioane de lei confiscat de politistii din Alba in primele 6 luni din 2013

Politistii din Alba au realizat un veritabil record in ceea ce priveste volumul materialului lemnos confiscat in primele sase luni din 2013. Cresterea raportata la perioada similara din 2012 este din 90 la suta.

In primele 6 luni, durata medie a sederii turistilor in Romania a fost de 2,2 zile in cazul romanilor si de doua zile in cazul strainilor

Durata medie a sederii in Romania a turistilor in luna iunie 2013 a fost de 2,7 zile la turistii romani iar la turistii straini de 2,1 zile, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica. Cumulat pe primele 6 luni din acest an, durata medie a sederii a fost de 2,2 zile la turistii romani, in timp ce la turistii straini a fost de 2,0 zile. Trei sferturi dintre turisti prefera cazarea in hoteluri, iar Capitala si orasele resedinta de judet atrag trei sferturi dintre turisti.

INS: In primele 6 luni din acest an s-au eliberat cu 4,5% mai putine autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale fata de aceeasi perioada din 2012

In luna iunie 2013, s-au eliberat 3. 564 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in crestere cu 5,9% fata de luna mai 2013 si in scadere cu 9,2% fata de luna iunie 2012. In total, pe primele 6 luni din acest an s-au eliberat 17. 396 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 4,5%, fata de aceeasi perioada din anul trecut.

Incasarile din impozitul pe profit s-au redus cu 5,5% in primele 6 luni. Cheltuielile de personal-usoara depasire (raport)

Evolutia economica din prima parte a anului a fost superioara estimarilor initiale, dar bazata mai mult pe cererea externa decat pe consum intern si investitii; in aceasta perioada, exporturile s-au majorat semnificativ, importurile s-au redus, iar cererea interna a fost aproximativ la acelasi nivel ca in aceeasi perioada din 2012, se arata intr-un Raport publicat de Ministerul Finantelor. Documentul face o analiza a primelor 6 luni din acest an din punct de vedere al rezultatelor politicii fiscale. Descarca din atasament Raportul integral.

Agricover Credit IFN - profit net cu 20% mai mare in primul semestru

Agricover Credit IFN, singura institutie financiara non-bancara specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit operational cu 47% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecutse arata intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3591 seconds )