Libnet.ro
UNICEF

13:00

BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Agricover Credit IFN - profit net cu 20% mai mare in primul semestru

Agricover Credit IFN, singura institutie financiara non-bancara specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit operational cu 47% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecutse arata intr-un comunicat de presa.

Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o pierderi de 3,183 milioane lei, in conditiile unui profit din exploatare in suma de 155. 963 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Agricover Credit IFN, profit mai mare cu 47%, comparativ cu primul semestru din 2012.

Agricover Credit IFN, singura institutie financiara non-bancara specializata in finantarea agriculturii, a inregistrat, in primul semestru din 2013, un profit operational cu 47% mai mare decat aceeasi perioada a anului trecut. Rezultatele din primul semestru confirma efortul nostru de a ne dezvolta si de a oferi servicii adaptate nevoilor fermierilor. Avem o echipa dinamica, profesionista, care cunoaste indeaproape problemele fermierilor si poate, astfel, sa le ofere prompt suport financiar .

BRD a avut in primul semestru un profit de 62 milioane de lei, in crestere cu 58%

Groupe Societe Generale BRD) a avut in primul semestru un profit net de 62 milioane de lei, in crestere cu 58% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, iar volumul creditelor acordate s-a diminuat cu 1%, potrivit informatiilor transmise de banca Bursei de Valori Bucuresti.

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de primul semestru din 2012, se arata intr-un comunicat al grupului financiar. La nivelul sistemului bancar, prima jumatate a anului 2013 a fost caracterizata printr-o activitate de creditare in pierdere de viteza. In consecinta, BRD a actionat intr-un mediu economic marcat de o cerere slaba de credite atat din partea persoanelor fizice, cat si din partea companiilor, care si-au limitat investitiile. Volumul total al creditelor brute acordate este de 34,85 miliarde RON, mai mic cu 1,0% fata de 30 iunie 2012. La nivelul creditelor de retail s-a inregistrat un progres determinat de cresterea portofoliului de credite imobiliare in special Prima Casa). Creditele acordate companiilor 17,59 miliarde RON) au cunoscut o scadere fata de iunie 2012 -4,8%).

Afacerile Farmaceutica Remedia Deva au crescut cu 12%, in primul semestru

Distribuitorul de medicamente Farmaceutica Remedia Deva RMAH) a inregistrat in primul semestru, o cifra de afaceri de 121,34 milioane lei 27,6 milioane euro), in crestere cu circa 12% fata de perioada similara a anului trecut, si un profit net de 1,02 milioane lei, cu 67% mai mic.

Profit in crestere, datorat extinderii echipei de vanzari

Profitul net al Agricover Credit IFN, companie a Grupului Agricover, a fost, in primul semestru din 2013, de 7. 077 lei, cu 20% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Erste Group anunta un profit net de 301,2 milioane euro in primul semestru

Erste Group raporteaza, in primul semestru un profit operational de 1,64 miliarde euro, in scadere cu -6,1% fata de 1,75 miliarde euro in perioada similara a anului trecut, pe fondul reducerii venitului operational, arata un comunicat remis redactiei.

BCR a trecut pe profit in primul semestru

BCR a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 126,8 milioane euro, spre deosebire de aceeasi perioada a anului trecut, cand a raportat o pierdere de -124,9 milioane euro, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )