Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bancherii, despre clauzele abuzive: Vom continua sa promovam recursul la Inalta Curte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bancherii, despre clauzele abuzive: Vom continua sa promovam recursul la Inalta Curte

Asociatia Romana a Bancilor ARB) a anuntat ca va sprijini viitorul tribunal care ar urma sa judece procesele privind clauzele abuzive, dar daca bancile vor concluziona ca nu sunt protejate si interesele proprii si ale clientilor va promova varianta. continuă pe Wall-Street Ro

Vasilescu, despre clauzele abuzive: Legea-i lege

BNR si-a exprimat in timp opinia asupra modului de preluare in legislatia interna a directivei privind actiunile colective pentru denuntarea clauzelor abuzive din contractele de credit, dar nu comenteaza ceea ce se legifereaza, afirma Adrian Vasilescu,.

Vasilescu, despre clauzele abuzive: Legea e lege. La BNR nu ajung la validare mostrele din contracte

BNR si-a exprimat opinia asupra modului de preluare in legislatia interna a directivei privind actiunile colective pentru denuntarea clauzelor abuzive din contractele de credit, dar nu comenteaza ceea ce se legifereaza, a afirmat Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului Mugur Isarescu, citat de Mediafax.

Clauzele abuzive din contractele bancare vor putea fi denuntate de la 1 octombrie

Guvernul a decis sa nu sa nu mai amane posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de de prestari servicii, inclusiv credite bancare. Clauzele abuzive vor putea fi denuntate de la 1 octombrie.

Clauzele abuzive din contracte de prestari servicii, inclusiv in credite, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie. Proiectul de ordonanta de urgenta, initiat de Ministerul Justitiei, care amana pana.

Clauzele abuzive din contracte, inclusiv credite, vor fi DENUNTATE de luna viitoare

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie, deoarece proiectul de ordonanta de urgenta, initiat de Ministerul Justitiei, care amana pana in februarie 2014 aceasta.

Clauzele abuzive vor putea fi denuntate de la 1 octombrie

Guvernul Romaniei nu a aprobat proiectul de ordonanta de urgenta, propus de Ministerul Justitiei, care presupunea amanarea cu inca 5 luni a denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv creditele bancare.

GFR: Vom continua sa ne onoram toate obligatiile ce ne revin in urma procedurii de privatizare

Grupul de companii Grampet-GFR, detinut de omul de afaceri, va continua sa-si onoreze toate obligatiile care-I revin in urma procedurii de privatizare a CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, reprezentantii Grampet, dupa ce astazi au depus la Consiliul Concurentei notificarea privind preluarea operatorului feroviar de marfa.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )