Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bancile centrale isi fac planuri de urgenta pentru eventualitatea intrarii SUA in default

Hotnews Hotnews,
 Bancile centrale isi fac planuri de urgenta pentru eventualitatea intrarii SUA in default

Bancile centrale au inceput sa-si faca planuri de urgenta pentru a pastra pietele financiare functionale in cazul in care Statele Unite nu-si vor putea achita la scadenta datoriile, situatie care va pune obligatiunile folosite ca referinta la nivel global in situatia de default. Liderii bancilor centrale au discutat posibile masuri de raspuns la intalnirea anuala a Fondului Monetar International FMI), de la sfarsitul saptamanii trecute, au declarat doua surse apropiate situatiei pentru Bloomberg, citat de Mediafax. Discutiile au continuat si dupa ce bancherii au parasit reuniunea de la Washington. continuă pe Hotnews

Bancile centrale isi fac planuri de urgenta pentru o posibila intrare a SUA in default

Bancile centrale au inceput sa isi faca planuri de urgenta pentru a pastra pietele financiare in functiune in cazul in care Statele Unite nu-si vor putea achita la scadenta datoriile, transmite Bloomberg.

Bancile centrale isi fac planuri de urgenta in caz ca SUA intra in default

Bancile centrale au inceput sa-si faca planuri de urgenta pentru a pastra pietele financiare functionale in cazul in care Statele Unite nu-si vor putea achita la scadenta datoriile, situatie care va pune obligatiunile folosite ca referinta la nivel.

FMI: Bancile centrale ar trebui sa supravegheze stabilitatea pietelor financiare

Bancile centrale ar trebui sa fie independente in stabilirea politicii monetare, dar ar trebui, totodata, sa aiba in sarcina monitorizarea stabilitatii pietei financiare, sub supraveghere politica, potrivit economistului sef al Fondului Monetar International FMI), Olivier Blanchard.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )