Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital aditional de 1,5 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital aditional de 1,5 miliarde euro

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital de inca 1,5 miliarde euro 2 miliarde dolari), peste fondurile de 2,5 miliarde euro alocate de UE pentru sprijinirea sectorului financiar al tarii, ca sa faca fata cresterii volumului creditelor fara acoperire, conform agentiei de evaluare Moody's Investors Service. continuă pe Ziarul Bursa

Bancile din SUA umplu bancomatele: ce le impinge la aceasta masura de panica

Bancile din SUA alimenteaza bancomatele cu fonduri suplimentare pentru a evita intrarea in panica a consumatorilor in urmatoarele zile. Bancile se tem ca Statele Unite ar putea intra in incapacitate de plata, potrivit Financial Times, scrie Mediafax.

Bancile din SUA alimenteaza suplimentar bancomatele, pentru a face fata unei eventuale panici.

Bancile din SUA alimenteaza bancomatele cu fonduri suplimentare pentru a face fata unei eventuale intrari in panica a consumatorilor in urmatoarele zile, in perspectiva posibilei intrari a Statelor Unite in incapacitate de plata, potrivit Mediafax. Trei dintre cele mai mari zece banci din SUA au afirmat ca pun in practica planuri folosite si in august 2011, cand politicienii americani au aprobat pe ultima suta de metri cresterea limitei de indatorare a tarii. Statul federal american a fost .

Pentru prima data in 900 de ani, Catedrala din Canterbury va avea un cor feminin

Pentru prima data in istoria sa de peste 900 de ani, Catedrala din Canterbury va avea un cor feminin ce va fi alcatuit din 20 de adolescente cu vasrte cuprinse intre 12 si 16 ani, relateaza AFP. Este pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )