Libnet.ro
UNICEF

09:30

Bancile din Grecia ar putea mentine cateva luni limitele privind retragerile de numerar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile din Grecia ar putea mentine cateva luni limitele privind retragerile de numerar

Bancile din Grecia vor mentine cateva luni limitele privind retragerile de numerar, pana la reluarea in regim normal a finantarii europene si pana la eventuala restructurare a datoriei suverane, afirma oficiali citati de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia: Bancile vor mentine cateva luni limitele privind retragerile de numerar

Bancile din Grecia vor mentine cateva luni limitele privind retragerile de numerar, pana la reluarea in regim normal a finantarii europene si pana la eventuala restructurare a datoriei suverane, afirma.

Christian Noyer, oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent. O astfel de masura este de preferat pentru stabilizarea sectorului bancar

Christian Noyer, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europeane BCE) si sef al Bank of France sustine ca bancile din Grecia ar trebui sa primeasca urgent o injectie de capital, inainte de.

Oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent

Bancile din Grecia ar trebui sa primeasca urgent o injectie de capital, inainte de testele din toamna pe care Banca Centrala Europeana BCE) vrea sa le faca pentru a stabili necesarul exact, a afirmat Christian Noyer, membru in consiliul guvernatorilor.

BCE creste plafonul creditarii de urgenta pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat, ieri, plafonul liniei de finantare de urgenta ELA) destinata creditorilor eleni cu 900 de milioane de euro 984 milioane de dolari), la peste 90 de miliarde de euro, spun surse apropiate situatiei, citate de presa straina.

Un cutremur puternic a avut loc pe insula Rodos din Grecia

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter a lovit, in urma cu putin timp, insula Rodos, din Grecia. Conform USGS, seismul a avut loc la o adancime de 142 de.

Criza economica din Grecia isi lasa amprenta pe turismul intern. Ce spun specialistii

Turismul intern a inregistrat o scadere dramatica pe fondul crizei economice din Grecia, in conditiile in care multi cetateni greci nu-si mai permit sa mearga in vacanta.

Cat timp ar putea ramane in vigoare restrictiile impuse bancilor elene

Bancile din Grecia ar putea mentine timp de cateva luni restrictiile asupra retragerilor de numerar, pana cand vor sosi fonduri din Europa si institutiile sunt restructurate, au declarat, pentru Reuters, oficiali de la Ministerul de Finante .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )