Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bancile de pe Wall Street ar putea plati 50 miliarde dolari in intelegerile amiabile cu Justitia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile de pe Wall Street ar putea plati 50 miliarde dolari in intelegerile amiabile cu Justitia

Costurile bancilor de pe Wall Street, in cadrul intelegerilor amiabile care sa le scape de investigatiile autoritatilor americane privind rolul lor in criza ipotecara, s-ar putea ridica la 50 de miliarde dolari, conform unei analize confidentiale citate de New York Times. continuă pe Ziarul Bursa

Rompetrol a luat toate masurile pentru a investi 350 milioane dolari dupa aprobarea memorandumului

Rompetrol a luat toate masurile pregatitoare pentru a investi 350 milioane dolari in Romania, intr-o centrala pe platforma Petromidia si extinderea retelei de benzinarii, in baza acordului cu Guvernul prin care statul va primi 200 milioane.

Visa Inc. si Mastercard permit, tacit, cumpararea de marijuana cu plata prin card

Nu numai ca a cumpara marijuana pentru uz recreational este in prezent legal in statul american Colorado, dar a plati pentru drog cu card bancar devine din ce in ce mai usor, scrie The Wall Street Journal .

Parteneriatul zilei: Selgros vinde online prin MegaMarket.ro. Afla dedesubturile contractului

Asa cum anunta anul trecut Wall-Street. ro, 2014 va fi anul intrarilor retailerilor majori in zona de comert online. Selgros a ales sa faca acest pas printr-un parteneriat poate surprinzator, alaturi de un jucator mai putin cunoscut si cu afaceri.

TOP: locuri din Romania in care sa te retragi ori sa investesti la pensie

Daca te gandesti sa scapi de presiunea timpului si sa sfidezi aglomeratia din orase, WALL-STREET. RO iti prezinta 10 locuri mai putin cunoscute din tara noastra in care sa te muti si sa te bucuri de peisaje incantatoare. Daca inca nu esti convinsa),.

Wall Street inchide indecis din cauza cifrelor privind ocuparea fortei de munca din SUA

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri indecis dupa raportul dezamagitor privind ocuparea fortei de munca din SUA, cu toate aceastea, temerile legate de o schimbare brusca a politicii monetare din SUA au fost diminuate: Dow Jones a pierdut 0,05%, iar Nadaq s-a apreciat cu 0,44%.

O noua ancheta cu privire la manipularea pietei valutare a incercuit marile banci

Rezerva Federala a SUA ancheteaza cele mai mari banci din lume pentru a determina daca traderii au manipulat indicii de pe pietele valutare, cu un rulaj de 5. 300 miliarde de dolari pe zi, potrivit Bloomberg.

Grupul german TUI ar putea muta in Romania o parte dintre posturile de mentenanta

Compania aeriana Tuifly ar putea muta in Romania o parte dintre cele 350 de posturi de mentenanta pentru aeronave, parte a unui program de reducere de costuri derulat de turoperatorul german TUI, proprietarul Tuifly.

ANRE: Dereglementarea pretului gazelor pentru industrie s-ar putea incheia mai devreme

Dereglementarea pretului gazelor naturale destinate consumatorilor industriali s-ar putea incheia mai devreme fata de termenul agreat cu FMI, luna octombrie, avand in vedere estimarile privind scaderea pretului si a volumului gazelor importate, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4306 seconds )