Libnet.ro
UNICEF

23:00

Bani mai multi la AUSTRALIAN OPEN

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bani mai multi la AUSTRALIAN OPEN

Cum sa faci bani in orice climat economic - cu multi ani in urma, am citit o carte cu acest titlu. Desigur, titlul era incintant. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep isi ia adio de la Australian Open dupa primul tur. O elimina o chinezoaica fara victorie pana acum intr-un Grand Slam

Simona Halep a fost eliminata, marti, in primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor si care nu mai castigase pana acum niciun meci intr-un turneu de Mare Slem in cele 14 tentative de pana acum.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Australian Open 2016: Simona Halep, avertisment pentru Serena Williams: La 34 de ani nu mai e ca la 25. Romanca stie cum o poate invinge pe americanca

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, competitie pe care o incepe din postura de favorita numarul 2, dupa Serena Williams.

Site-ul oficial al Australian Open: Atitudinea Simonei Halep ne arata ca Serena Williams si Maria Sharapova nu mai sunt idoli, ci rivale

A mai ramas putin timp pana la startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Site-ul oficial al competitiei i-a dedicat un amplu material Simonei Halep, jucatoarea din Romania care stie acum ca are sansa ei la castigarea trofeului.

Australian Open (m): Rafael Nadal, eliminat de Fernando Verdasco dupa un meci maraton - Rezultatele zilei

Fernando Verdasco a reusit sa revina de la 1-2 la seturi si sa-l invinga pe Rafael Nadal, in primul tur de la Australian Open. Au mai parasit competitia, printre altii, Kevin Anderson favorit 11) si Fabio Fognini. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul de simplu masculin de la Melbourne.

Australian Open: Prima declaratie a Simonei Halep dupa eliminare: Sunt la pamant si ma simt pierduta

Simona Halep a furnizat cea mai mare surpriza de la Australian Open, dar din pacate aceasta este negativa pentru ea si pentru Romania.

NetBet, doua bonusuri speciale pentru Australian Open

Casa de pariuri NetBet ofera doua promotii specialepentru Australian Open, in afara bonului general de 450 de lei de sport, care merge si el mai departe.

Rafael Nadal eliminat in primul tur la Australian Open

Fostul campion Rafael Nadal a suferit o eliminare soc, marti dimineata, in primul tur la Australian Open.

Alexandra Dulgheru trece in premiera de primul tur la Australian Open

Dupa patru prezente pe tabloul principal in care nu a reusit sa depaseasca runda inaugurala, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pentru prima data in cariera in turul secund la Australian Open.

Australian Open (m): Benoit Paire, Ivo Karlovic si Borna Coric, eliminati din primul tur (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 17, Benoit Paire a oferit una din surprizele negative ale primei zile de la Australian Open, francezul fiind invins de Noah Rubin dupa trei tiebreak-uri. Au mai parasit competitia Ivo Karlovic favorit 22) si Borna Coric. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )