Libnet.ro
UNICEF

01:05

NetBet, doua bonusuri speciale pentru Australian Open

Online Sport Online Sport,
NetBet, doua bonusuri speciale pentru Australian Open

Casa de pariuri NetBet ofera doua promotii specialepentru Australian Open, in afara bonului general de 450 de lei de sport, care merge si el mai departe. continuă pe Online Sport

Halep: Ma simt bine, sunt pregatita pentru Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2 la primul mare turneu de tenis al anului, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca este pregatita pentru Australian Open, subliniind ca isi doreste sa fie sanatoasa si sa castige un Grand Slam cat mai curand, transmite Mediafax.

LIVE Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open (10:00)

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

FOTO Australian Open: Serena Williams face tenis sau sumo?

Fotografia primei zile de la Australian Open o are in prim plan pe lidera mondiala Serena Williams, cea care a revenit pe teren dupa patru luni de pauza cu o victorie in doua seturi.

Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

Australian Open: Patru jucatoare din Romania pe tabloul de dublu. Doua dintre ele fac pereche la Melbourne

Azi a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor de dublu feminin de la Australian Open. Romania e reprezentata de patru jucatoare, doua facand chiar pereche.

Simona Halep acuza o raceala inaintea debutului la Australian Open

Cu doua zile inaintea debutului sau la Australian Open, Simona Halep acuza o usoara stare de raceala.

Simona Halep, racita inaintea debutului la Australian Open

Cu doua zile inaintea debutului sau la Australian Open, Simona Halep acuza o usoara stare de raceala.

FOTOGALERIE Australian Open, prima zi de concurs - Cele mai frumoase imagini de la Melbourne (Rezultatele complete)

Australian Open si-a consumat prima zi de intreceri, meciurile de la Melbourne aducand multe surprize pe cele doua tablouri de simplu. Au parasit competitia nume importante capi de serie), iar Romania are deja o reprezentanta in turul doi: Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete de pe tablourile de simplu masculin si feminin, precum si cele mai frumoase imagini ale zilei.

Ce planuri are Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, eliminata in primul tur al Australian Open, a declarat ca intentioneaza sa participe atat la turneul de la Dubai, din 15-20 februarie, cat si la Qatar Open de la Doha, din 21-27 februarie, dupa ce anul trecut a ales doar una dintre cele doua competitii, informeaza Mediafax.

UPDATE: Simona Halep, invinsa de Shuai Zhang, in primul tur la Australian Open

Jucatoarea chineza Shuai Zhang, a invins-o, marti, pe Simona Halep, in doua seturi 6-4, 6-3, in primul tur la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )