Libnet.ro
UNICEF

08:30

Banicioiu: Spitalul Sfanta Maria din Capitala ar putea face, din 2015, transplant de pancreas

România Liberă România Liberă,
Banicioiu: Spitalul Sfanta Maria din Capitala ar putea face, din 2015, transplant de pancreas

Spitalul bucurestean Sf. Maria ar putea efectua, din 2015, transplant de pancreas, unitatea fiind deja acreditata pentru a face astfel de interventii, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, dupa o vizita la acest spital. continuă pe România Liberă

Centru pentru tratarea pacientilor care sufera de cancer la san, deschis la Spitalul Sfanta Maria din Capitala

Primul centru national unde se trateaza in totalitate cazurile de cancer la san a fost deschis oficial astazi la Spitalul Santa Maria din Capitala. Centrul de senologie functioneaza in cadrul sectiei de.

Centru de senologie, deschis la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat ca deschiderea Centrului pentru cancerul la san, de la Spitalul Sfanta Maria, este foarte importanta pentru ca permite o interventie completa si rapida, in oncologie timpul nefiind cel mai bun prieten al pacientului.

Un nou centru de senologie, deschis la Spitalul Clinic Sfanta Maria

Un nou centru de senologie a fost inaugurat miercuri, la Spitalul Clinic Sfanta Maria, proiectul avand scopul de a ajuta femeile sa depisteze precoce cancerul la san, informeaza Primaria Capitalei.

Ce putea face Guvernul pentru a permite votul tuturor romanilor din strainatate

Parchetul General va trimite Directiei Nationale Anticoruptie DNA) dosarul in care sunt investigate posibile fapte conexe celor de coruptie petrecute in legatura cu organizarea procesului de votare in strainatate, cu ocazia alegerilor prezidetiale din 2 si 16 noiembrie anul curent. Va prezentam ce anume putea sa faca Guvernul si care au fost semnalele ignorate de autoritati.

Anvelopare, dupa metoda de la Chisinau. Se schimba ferestrele vechi cu cele moderne, de tip termopan. Autoritatile vor aplica aceasta metoda la 1.600 de blocuri din capitala Republicii Moldova

Autoritatile locale din Chisinau fac o altfel de anvelopare a blocurilor, daca se poate spune asa. De data asta este vorba despre schimbarea ferestrelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )