Libnet.ro
UNICEF

01:06

Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Mai multe banci au utilizat integral fondurile de la Guvern

Antena3 Antena3,
Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Mai multe banci au utilizat integral fondurile de la Guvern

Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Romanii care vor sa isi cumpere o locuinta cu garantia statului au facut liste de asteptare, pana cand Guvernul va debloca alti bani. Si dezvoltatorii sunt. continuă pe Antena3

Business Report: CFR: Peste 1.000 de kilometri de cale ferata, scosi la licitatie pentru inchiriere; Atentie la Prima Casa: Bancile au cam terminat banii; Speculatiile cu actiunile Fondului Proprietatea si ale OMV Petrom fac spectacol la Bursa

Beneficii fiscale pentru patroni. Romania, codasa printre vecini. In timp ce statele invecinate ofera intreprinzatorilor posibilitatea de a deduce tot felul. Leasingul operational este preferat de clientii cu peste 50 de masini a caror vechime este intre 1 si 3 ani. Leasingul operational este preferat.

Irak: Raidurile SUA au vizat pentru prima data o tabara de antrenament a Statului Islamic

Statele Unite ale Americii au vizat o tabara de antrenament a gruparii Statului Islamic, pentru prima data de la inceputul campaniei aeriene in Irak, a anuntat joi comandamentul american pentru Orientul Mijlociu si Asia Centrala Centcom), scrie AFP.

Pentru prima data SUA vizeaza o tabara de pregatire a jihadistilor din Statul Islamic

Statele Unite au vizat o tabara de pregatire a jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI) pentru prima data de la inceperea campaniei lor aeriene din Irak, a indicat joi Comandamentul american pentru Orientul .

Discutiile intre delegatia FMI si ministrii romani sunt gazduite, pentru prima data, la Bruxelles

Bruxelles gazduieste pentru prima data in istorie, joi si vineri, discutii intre ministrii romani si delegatia comuna a FMI, Bancii Mondiale si Comisiei Europene. La discutiile care au inceput deja partic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )