Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bank of Cyprus si-a vandut subsidiara din Rusia, pentru sapte milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bank of Cyprus si-a vandut subsidiara din Rusia, pentru sapte milioane de euro

Bank of Cyprus a anuntat vineri ca a acceptat sa-si vanda operatiunile din Rusia, o tranzactie evaluata la sapte milioane de euro, in cadrul procesului de restructurare a activitatii si de reducere a expunerii la piata rusa, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Ford asteapta stabilizarea pietei auto din Rusia

Piata auto din Rusia s-ar putea stabiliza in semestrul al doilea din acest an, oprind declinul accentuat al vanzarilor cauzat de dificultatile economice, a apreciat Ted Cannis, directorul general al Ford Sollers, societatea mixta infiintata in 2011 de producatorul auto american Ford si grupul rus Sollers, transmite Reuters, conform Agerpres.

Grecii suspina mai degraba dupa turistii din Rusia decat din cauza situatiei financiare

Grecii plang mai degaba dupa turistii din Rusia decat din cauza situatiei in care se afla Grecia. Numarul turistilor rusi in Grecia a scazut dramatic, cu 50%-60%, din cauza tensiunilor din Crimeea si Ucraina, nu din cauza crizei datoriilor, spun.

Companiile IT de nivel mondial pleaca din Rusia, iar PIB-ul tarii pierde 5,7 miliarde de euro din cauza unei noi legi cu privire la datele personale

Incepand din luna septembrie, o noua lege va intra in vigoare in Rusia. Legea priveste datele cu caracter personal si va cere firmelor de internet cu clienti rusi sa proceseze si sa stocheze date despre ei pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )