Libnet.ro
UNICEF

21:01

Barack Obama le cere americanilor sa trateze cu seriozitate uraganul Sandy

Adevărul Adevărul,
Barack Obama le cere americanilor sa trateze cu seriozitate uraganul Sandy

Presedintele american Barack Obama le-a cerut duminica cetatenilor americani sa trateze cu foarte mare seriozitate potentialul pericol pe care il reprezinta sosirea uraganului Sandy pe coastele Statelor Unite si sa urmeze recomandarile autoritatilor, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Barack Obama le cere americanilor sa trateze cu seriozitate uraganul Sandy.

Presedintele american Barack Obama le-a cerut duminica cetatenilor americani sa trateze cu foarte mare seriozitate potentialul pericol pe care il reprezinta sosirea uraganului Sandy pe coastele Statelor Unite si sa urmeze recomandarile autoritatilor, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Furtuna nu a atins coasta inca. Nu stim inca unde va lovi sau unde va fi impactul cel mai important si de aceea este important sa fim pregatiti sa reactionam masiv si repede, a declarat el jurnalistilor in .

Uraganul Sandy capata proportii apocaliptice. Obama ii avertizeaza pe cetatenii americani

UPDATE 21:43 - Presedintele american Barack Obama le-a cerut duminica cetatenilor americani sa trateze cu foarte mare seriozitate potentialul pericol pe care il reprezinta sosirea uraganului Sandy pe coastele.

Democratii se tem ca uraganul Sandy ameninta participarea la vot.

Sosirea uraganului Sandy pe coasta de est a Statelor Unite risca sa aiba un impact negativ asupra participarii la vot, in special in randul alegatorilor decisi sa voteze anticipat, se teme unul dintre principalii consilieri ai campaniei lui Barack Obama, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Vrem, evident, un acces neingradit la birourile de vot deoarece credem ca cu cat vor merge sa voteze mai multi oameni, cu atat rezultatul nostru va fi mai bun, a declarat David Axelrod duminica pentru .

Uraganul Sandy a devenit furtuna tropicala.

Uraganul Sandy a retrogradat la stadiul de furtuna tropicala sambata dimineata, in momentul in care se indrepta spre coastele estice americane, insotit de rafale de vant care suflau cu 110 kilometri pe ora, au anuntat meteorologii americani, conform Mediafax. Sandy a scazut in intensitate, dar va ramane o furtuna tropicala importanta cu un impact asteptat la inceputul saptamanii urmatoare, a precizat Centrul american de supraveghere a uraganelor NHC).

Uraganul Sandy a facut ravagii in Cuba; bilant provizoriu - 11 morti

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba, in provinciile Santiago si Guantanamo din estul insulei, a anuntat joi seara Apararea civila cubaneza, informeaza AFP. Uraganul Sandy traversa joi.

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba.

Uraganul Sandy a provocat 11 morti in Cuba, in provinciile Santiago si Guantanamo din estul insulei, a anuntat joi seara Apararea civila cubaneza, potrivit Mediafax. Uraganul Sandy traversa joi insulele Bahamas dupa ce a lovit Cuba, Haiti, unde a provocat noua morti si trei disparuti si Jamaica, unde o persoana a murit. Mai multe persoane au murit in urma prabusirii caselor, a precizat Apararea civila intr-un comunicat. La Santiago de Cuba sud-est), noua persoane au murit dintre care patru, .

Uraganul Sandy capata proportii apocaliptice. Frankenstorm va lovi luni dimineata

Posturile de televiziune americane au trecut in planul doi campania electorala duminica, toti ochii fiind indreptati spre uraganul Sandy, asteptat pe coasta de est a Statelor Unite in dimineata zilei de luni,.

Uraganul Sandy a fost retrogradat la stadiul de furtuna tropicala

Update 13:20 - Uraganul Sandy a retrogradat la stadiul de furtuna tropicala sambata dimineata, in momentul in care se indrepta spre coastele estice americane, insotit de rafale de vant care suflau cu 110.

Cuba: 11 persoane au murit dupa ce uraganul Sandy a provocat prabusirea mai multor case

Dezastru in Cuba. Uraganul Sandy a provocat 11 morti in provinciile Santiago si Guantanamo din estul insulei, a anuntat joi seara Apararea civila cubaneza. Victimele au decedat in urma prabusirii caselor.

Uraganul Sandy matura Cuba, urmeaza Bahamas si Statele Unite

Uraganul Sandy a lovit Cuba in dimineata zilei de joi cu puterea unei furtuni de categoria 2. Vantul a batut cu viteze de pana la 170 de kilometri la ora, dar a mai scazut in intensitate dupa ce a lovit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )