Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama, convins ca va avea o seara buna la finalul scrutinului prezidential

B1 B1,
Barack Obama, convins ca va avea o seara buna la finalul scrutinului prezidential

Presedintele american in exercitiu, Barack Obama, a declarat, marti, in timpul alegerilor prezidentiale, ca este convins ca va avea o seara buna la inchiderea urnelor. Barack Obama, care. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama este convins ca va avea o seara buna ...

Presedintele SUA, Barack Obama, s-a declarat convins ca va avea o seara buna marti, cand vor fi anuntate rezultatele scrutinului prezidential, felicitandu-l pe adversarul sau republican Mitt Romney pentru campania electorala dinamica, informeaza Mediafax. Barack Obama, care petrece ziua de marti la Chicago, s-a deplasat dimineata la unul din sediile de campanie pentru a le multumi voluntarilor. Vreau sa ii adresez guvernatorului Romney felicitarile mele pentru campania dinamica, a spus .

UPDATE: ALEGERI SUA. Obama este sigur ca va avea o seara buna dupa incheierea votului

Peste 200 de milioane de americani sunt chemati la urne, pentru desemnarea Presedintelui. Barack Obama are ocazia de a obtine al doilea mandat, in timp ce Mitt Romney poate deveni cel de-al 45-lea Presedinte american.

ALEGERI SUA. Obama este sigur ca va avea o seara buna dupa incheierea votului

Peste 200 de milioane de americani sunt chemati la urne, pentru desemnarea Presedintelui. Barack Obama are ocazia de a obtine al doilea mandat, in timp ce Mitt Romney poate deveni cel de-al 45-lea Presedinte american.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama a jucat baschet cu cateva ore inainte de anuntarea ...

Barack Obama a alocat o parte a zilei de marti ritualului de a juca baschet in zilele de alegeri, cu cateva ore inainte de anuntarea primelor rezultate ale scrutinului in care il infrunta pe Mitt Romney, anunta jurnalisti care il insotesc pe presedintele american in exercitiu, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, care petrece ziua alegerilor in fieful sau din Chicago Illinois, nord), a mers la un complex sportiv din oras, Attack Atheltics, pentru a juca baschet impreuna cu prieteni .

VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

Romania Libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la alegerile prezidentiale din SUA, care au loc marti, 6 octombrie. _ _ _ _ 7:40 - Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney, potrivit Hotnews. ro. Primele birouri de vot .

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama ...

Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, potrivit ultimelor doua sondaje publicate duminica seara, transmite AFP, ctata de b1. ro Barack Obama detine 48% din voturi, in timp ce Mitt Romney il urmeaza indeaproape cu 47%, ceea ce reprezinta o cvasi-egalitate, daca se tinte cont de faptul ca marja de eroare este de +/- 2,55%, conform unui sondaj publicat de Wall .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: Martin Schulz: Europenii il prefera pe Barack Obama.

Marea majoritate a oamenilor politici si alegatorilor din Europa vor o victorie a presedintelui Barack Obama, a declarat, marti, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-un interviu acordat inainte de inceperea alegerilor prezidentiale americane, relateaza AFP, citata de Mediafax. O mare parte a oamenilor din capitalele europene si de la Bruxelles chiar doresc un al doilea mandat pentru Barack Obama . ) Caci el este mai apropiat de valorile europene decat Mitt Romney, a .

Cine este Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al SUA si primul afro-american ales in aceasta functie

Barack Obama este primul presedinte de culoare al Statelor Unite. Ca sa aspire la al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, trebuie sa-si asume un bilant , care a dezamagit anumiti alegatori si sa continue.

Cine este republicanul Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba

Contracandidatul lui Barack Obama, republicanul Mitt Romney, mizeaza mai mult pe voturile somerilor. El promite abrogarea impozitului imobiliar, eliminarea taxelor pe dobanzi, dividende si acumularea de capital.

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney, umar la umar in sondaje: Afla ce promisiuni au facut cei doi candidati electoratului

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar. Echilibrul se pastreaza si in ceea ce priveste promisiunile facute de cei doi candidati. intr-o tara care face cu greu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )