Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al SUA si primul afro-american ales in aceasta functie

B1 B1,
Cine este Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al SUA si primul afro-american ales in aceasta functie

Barack Obama este primul presedinte de culoare al Statelor Unite. Ca sa aspire la al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, trebuie sa-si asume un bilant , care a dezamagit anumiti alegatori si sa continue. continuă pe B1

LIVETEXT Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umari la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP.

Cine este republicanul Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba

Contracandidatul lui Barack Obama, republicanul Mitt Romney, mizeaza mai mult pe voturile somerilor. El promite abrogarea impozitului imobiliar, eliminarea taxelor pe dobanzi, dividende si acumularea de capital.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama este convins ca va avea o seara buna ...

Presedintele SUA, Barack Obama, s-a declarat convins ca va avea o seara buna marti, cand vor fi anuntate rezultatele scrutinului prezidential, felicitandu-l pe adversarul sau republican Mitt Romney pentru campania electorala dinamica, informeaza Mediafax. Barack Obama, care petrece ziua de marti la Chicago, s-a deplasat dimineata la unul din sediile de campanie pentru a le multumi voluntarilor. Vreau sa ii adresez guvernatorului Romney felicitarile mele pentru campania dinamica, a spus .

Barack Obama, convins ca va avea o seara buna la finalul scrutinului prezidential

Presedintele american in exercitiu, Barack Obama, a declarat, marti, in timpul alegerilor prezidentiale, ca este convins ca va avea o seara buna la inchiderea urnelor. Barack Obama, care.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: Martin Schulz: Europenii il prefera pe Barack Obama.

Marea majoritate a oamenilor politici si alegatorilor din Europa vor o victorie a presedintelui Barack Obama, a declarat, marti, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-un interviu acordat inainte de inceperea alegerilor prezidentiale americane, relateaza AFP, citata de Mediafax. O mare parte a oamenilor din capitalele europene si de la Bruxelles chiar doresc un al doilea mandat pentru Barack Obama . ) Caci el este mai apropiat de valorile europene decat Mitt Romney, a .

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama ...

Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, potrivit ultimelor doua sondaje publicate duminica seara, transmite AFP, ctata de b1. ro Barack Obama detine 48% din voturi, in timp ce Mitt Romney il urmeaza indeaproape cu 47%, ceea ce reprezinta o cvasi-egalitate, daca se tinte cont de faptul ca marja de eroare este de +/- 2,55%, conform unui sondaj publicat de Wall .

Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umar la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 30 Ajunul alegerilor prezidentiale in ziarele americane: cursa foarte stransa, impactul uraganului Sandy, harababura votului anticipat.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama a jucat baschet cu cateva ore inainte de anuntarea ...

Barack Obama a alocat o parte a zilei de marti ritualului de a juca baschet in zilele de alegeri, cu cateva ore inainte de anuntarea primelor rezultate ale scrutinului in care il infrunta pe Mitt Romney, anunta jurnalisti care il insotesc pe presedintele american in exercitiu, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, care petrece ziua alegerilor in fieful sau din Chicago Illinois, nord), a mers la un complex sportiv din oras, Attack Atheltics, pentru a juca baschet impreuna cu prieteni .

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney, umar la umar in sondaje: Afla ce promisiuni au facut cei doi candidati electoratului

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar. Echilibrul se pastreaza si in ceea ce priveste promisiunile facute de cei doi candidati. intr-o tara care face cu greu.

ALEGERI SUA. Portretul lui Barack Obama, presedintele care a intruchipat speranta americanilor

Ajuns la putere cu un slogan al sperantei, Barack Obama, primul presedinte de culoare al SUA, care asipra la un al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, trebuie sa-si asume un bilant care a dezamagit anumiti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )