Libnet.ro
UNICEF

15:00

Barack Obama, despre rasismul din America: Nu suntem vindecati de el

B1 B1,
Barack Obama, despre rasismul din America: Nu suntem vindecati de el

Presedintele american Barack Obama a folosit termenul peiorativ nigger intr-o discutie despre rasismul din America. Obama a vorbit in cadrul unui interviu cu actorul Marc Maron despre relatiile dintre rase si. continuă pe B1

Obama condamna atacurile xenofobe: Nu suntem vindecati de rasism

Presedintele american Barack Obama a afirmat luni ca tara sa nu este vindecata de rasism, la cateva zile de la atacul armat in care noua persoane de culoare au fost ucise de un tanar alb in statul Carolina de Sud.

VIDEO Obama foloseste cuvantul nigger pentru a evidentia existenta discriminarii: Rasismul ramane o parte din ADN-ul nostru. Nu suntem vindecati de el

Presedintele american Barack Obama a folosit cuvantul tabu nigger negru, cu o puternica incarcatura peiorativa) pentru a pune punctul pe i in privinta realitatii rasismului in America, intr-un interviu cu actorul Marc Maron, publicat luni, relateaza Mediafax citand CNN.

Sotia ministrului israelian de Interne isi cere scuze dupa o gluma rasista despre Barack Obama

Sotia ministrului israelian de Interne Silvan Shalom, Judy Mozes, si-a cerut scuze, duminica, dupa ce a postat pe Twitter o gluma rasista, in care l-a numit pe presedintele american Barack Obama negru si slab, relateaza CNN.

Fiicele lui Barack Obama: cum au crescut si cum a evoluat stilul lor

Fiicele lui Barack Obama au crescut sub ochii publicului. Iata cum a evoluat inclusiv stilul lor vestimentar in ultimii zece ani de cand tatal lor este Presedintele Statelor Unite ale Americii.

Barack Obama saluta mesajul clar si puternic al Papei Francisc in privinta mediului

Presedintele american, Barack Obama, a salutat mesajul clar si puternic al Papei Francisc, care joi intr-o enciclica i-a indemnat pe liderii mondiali sa actioneze rapid pentru a lupta impotriva schimbarilor.

Bursele din America Latina au inchis in crestere

Principalele burse din America Latina au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Ion Brad, despre prejudiciul din dosarul lui Chiliman: Cred ca fratii Grimm sunt extrem de invidiosi pe DNA. Sunt niste inventii

Consilierul local Ion Brad, cercetat in dosarul primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, spune despre cifrele prejudiciului ca sunt niste inventii. Cred ca fratii Grimm sunt extrem de invidiosi pe DNA. Sunt.

Ce spune Zgonea despre democratia din Norvegia

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, luni, la intalnirea cu presedintele Parlamentului norvegian, ca Romania trebuie sa beneficieze de experienta in democratie a Norvegiei, adaugand ca statul norvegian a sustinut cu peste 300 milioane euro diferite sectoare din tara noastra.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )