Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce spune Zgonea despre democratia din Norvegia

România Liberă România Liberă,
Ce spune Zgonea despre democratia din Norvegia

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, luni, la intalnirea cu presedintele Parlamentului norvegian, ca Romania trebuie sa beneficieze de experienta in democratie a Norvegiei, adaugand ca statul norvegian a sustinut cu peste 300 milioane euro diferite sectoare din tara noastra. continuă pe România Liberă

Barack Obama, despre rasismul din America: Nu suntem vindecati de el

Presedintele american Barack Obama a folosit termenul peiorativ nigger intr-o discutie despre rasismul din America. Obama a vorbit in cadrul unui interviu cu actorul Marc Maron despre relatiile dintre rase si.

Ce spune Tariceanu despre propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar

Calin Popescu-Tariceanu. presedintele Senatului, este de parere ca propunerea ca Gabriel Oprea sa fie premier interimar este una, as spune, in logica naturala a lucrurilor, avand in vedere ca exista un singur vicepremier. Am discutat acest lucru cu premierul Ponta si, din punctul meu de vedere, nu vad niciun fel de probleme .

Ce spune Tariceanu despre lipsa lui Ponta de la sefia Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, ca desemnarea unui inlocuitor la conducerea Guvernului reprezinta o procedura la care premierul Victor Ponta are dreptul sa apeleze, dar ar fi de dorit ca acest intermezzo sa fie cat mai scurt.

Ion Brad, despre prejudiciul din dosarul lui Chiliman: Cred ca fratii Grimm sunt extrem de invidiosi pe DNA. Sunt niste inventii

Consilierul local Ion Brad, cercetat in dosarul primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, spune despre cifrele prejudiciului ca sunt niste inventii. Cred ca fratii Grimm sunt extrem de invidiosi pe DNA. Sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )