Libnet.ro
UNICEF

01:06

Barack Obama a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre cazul lui Edward Snowden.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre cazul lui Edward Snowden.

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a sunat vineri pe omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru a discuta despre cazul fostului consultant NSA Edward Snowden, transmite Mediafax. Conversatia intre cei doi lideri intervine dupa ce Casa Alba a indemnat Moscova sa nu ii ofere o platforma de propaganda lui Snowden, aflat in zona de tranzit a unui aeroport din capitala Rusiei. Barack Obama urmeaza sa efectueze o vizita in Rusia in septembrie. O decizie de acordare a azilului ar merge impotriva . continuă pe România Liberă

Barack Obama si Vladimir Putin au avut o discutie telefonica despre Edward Snowden

Presedintele american, Barack Obama, a avut o conversatie telefonica cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la cererea partii americane, titreaza site-ul Presedintiei ruse. Cei doi sefi de stat au vorbit.

George Lucas, creatorul Star Wars, a fost premiat de presedintele Barack Obama

Creatorul francizei Razboiul Stelelor/ Star Wars, cineastul George Lucas, a fost decorat de presedintele american Barack Obama, miercuri, alaturi de alte 23 de personalitati din universul artelor si al.

Barack Obama l-a decorat pe George Lucas, creatorul seriei Razboiul Stelelor

Cineastul american George Lucas, creatorul francizei cinematografice Razboiul Stelelor/ Star Wars, s-a aflat printre cele 24 de personalitati din universul artelor si al industriei de divertisment care au fost decorate de presedintele Barack Obama, miercuri, la Casa Alba.

Creatorul francizei Razboiul Stelelor, decorat de presedintele Barack Obama.

Cineastul american George Lucas, creatorul francizei cinematografice Razboiul Stelelor/ Star Wars, s-a aflat printre cele 24 de personalitati din universul artelor si al industriei de divertisment care au fost decorate de presedintele Barack Obama, miercuri, la Casa Alba, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Muzicianul Herb Alpert, legenda RB Allen Toussaint, scriitoarea Joan Didion si jurnalistul sportiv Frank Deford s-au numarat printre personalitatile decorate cu Medalia nationala .

Barack Obama l-a invitat pe presedintele Vietnamului la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, l-a invitat pe omologul sau vietnamez sa viziteze Statele Unite la sfarsitul lunii iulie, potrivit unor surse apropiate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )