Libnet.ro
UNICEF

21:00

Barack Obama indeamna Iran sa-si suspende activitatile nucleare controversate cel putin zece ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barack Obama indeamna Iran sa-si suspende activitatile nucleare controversate cel putin zece ani

Barack Obama a indemnat luni Iranul sa se angajeze sa-si blocheze pentru o perioada de cel putin zece ani activitatea nucleara prin acordul negociat in prezent si apreciaza totusi ca sansele sunt potrivnice semnarii unui document final, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Obama indeamna Iranul sa-si suspende activitatile nucleare cel putin zece ani

Presedintele american Barack Obama a indemnat, luni, Iranul sa se angajeze sa-si blocheze pentru o perioada de cel putin zece ani activitatea nucleara prin acordul negociat in prezent si a apreciat ,totusi, ca sansele sunt potrivnice semnarii unui document final, a declarat el, luni, pentru Reuters, informeaza Mediafax.

Barack Obama face apel la adresa Iranului pentru a inceta activitatile nucleare pe o perioada de 10 ani

Barack Obama a cerut luni Iranului sa intrerupa activitatile nucleare pentru o perioada de cel putin zece ani, aducand ca argument acordul negociat in prezent. Obiectivul indemnului presedintelui american .

Misiune istorica: Vizita controversata in SUA a liderului Israelului. Barack Obama refuza sa-l primeasca pe Benjamin Netanyahu

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu a sosit duminica la Washington, intr-o vizita controversata pe care chiar el o descrie drept o misiune cruciala, istorica. El se va adresa Congresului american marti, pentru a denunta un posibil acord intre SUA si Iran privind programul nuclear, acord ce ar putea pune in pericol chiar existenta statului Israel, spune prim-ministrul israelian. Barack Obama nu se va intalni cu Benjamin Netanyahu.

Benjamin Netanyahu sustine ca discursul sau nu va fi indreptat impotriva lui Barack Obama

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a insistat luni ca discursul pe care urmeaza sa il rosteasca in Congresul american nu va fi indreptat impotriva presedintelui american Barack Obama, in pofida unor dezacorduri intre cei doi lideri pe tema.

Barack Obama: Uciderea lui Boris Nemtov este o dovada a deteriorarii libertatilor in Rusia

Presedintele american Barack Obama a declarat, luni, ca uciderea opozantului rus Boris Nemtov este un semn de inrautatire a climatului din Rusia, in contextul in care drepturile civile si libertatile presei sunt deja diminuate in aceasta tara, informeaza Reuters.

Barack Obama si un astronaut de la bordul ISS au adus omagii actorului Leonard Nimoy

Leonard Nimoy 83 de ani), actorul devenit cunoscut pentru rolul lui Spock, din Star Trek, a fost comemorat, in diferite moduri, de presedintele american Barack Obama, dar si de un astronaut de la bordul Statiei Spatiale Internationale ISS), care i-a imprumutat salutul specific. Nimoy suferea de boala pulmonara obstructiva cronica.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )