Libnet.ro
UNICEF

10:00

Barack Obama promite un sistem de imigratie mai echitabil

Adevărul Adevărul,
Barack Obama promite un sistem de imigratie mai echitabil

Aproape cinci milioane de imigranti ilegali din Statele Unite ar putea beneficia de o amanare a procesului de expulzare, potrivit unui proiect initiat de presedintele Barack Obama. Joi, liderul de la Casa Alba a promis ca noul sistem de imigratie va fi unul mai just si mai echitabil, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

UPDATE: Obama promite imigratie echitabila in SUA. Adversarii politici se opun

SUA va avea un sistem de imigratie mai just si mai echitabil a declarat presedeintele Barack Obama, acesta prezentand si cateva masuri care prevad regularizarea provizorie a celor aproximativ cinci milioane de imigranti ilegali amenintati cu expulzarea.

Barack Obama va efectua o vizita in India in luna ianuarie

Presedintele american Barack Obama va efectua o vizita in India, in ianuarie, la invitatia premierului Narendra Modi, a anuntat vineri Casa Alba, relateaza AFP. Obama l-a primit pe Modi in Biroul Oval pe 30.

Barack Obama va prezenta joi masurile sale pentru rezolvarea problemei imigrantilor

Presedintele american Barack Obama va prezenta joi seara, la Casa Alba, o serie de masuri privind imigratia, care ar putea rezolva problema celor 11 milioane de persoane care traiesc ilegal in SUA, starnind deja furia republicanilor, informeaza AFP.

Barack Obama: Suntem departe de solutionarea problemei Ebola in Africa de Vest

Presedintele american Barack Obama a avertizat ca lupta impotriva Ebola este departe de a fi castigata in Africa de Vest, indemnand la vigilenta in ciuda progreselor inregistrate, informeaza.

Barack Obama: Este important ca liderii israelieni si cei palestinieni sa coopereze pentru reducerea tensiunilor

Liderul american Barack Obama a facut apel la liderii israelieni si palestinieni sa colaboreze pentru diminuarea tensiunilor, dupa atacul oribil comis de doi palestinieni la o sinagoga din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )