Libnet.ro
UNICEF

10:00

Barack Obama promulga o lege prin care ambasadorul iranian la ONU este PRIVAT de viza

Antena3 Antena3,
Barack Obama promulga o lege prin care ambasadorul iranian la ONU este PRIVAT de viza

Presedintele american Barack Obama a promulgat vineri o lege care ii priveaza de viza pentru SUA pe ambasadorii la ONU considerati drept o amenintare pentru Statele Unite sau implicati in activitati. continuă pe Antena3

Barack Obama: Lumea a pierdut unul dintre marii scriitori vizionari

Barack Obama, Mario Vargas Llosa, Isabel Allende si Shakira se numara printre personalitatile din toata lumea care i-au adus un ultim omagiu, pe platformele de socializare, scriitorului columbian Gabriel Garcia Marquez, maestrul realismului magic, care a decedat joi, la varsta de 87 de ani.

Barack Obama, dezgustat de masurile antisemite ale activistilor prorusi de la Donetk

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si-a exprimat recent dezgustul in legatura cu masurile antisemite adoptate de cativa lideri separatisti prorusi de la Donetk, a precizat consilierul prezidential american pentru Securitatea Nationala, Susan Rice, potrivit AFP.

Criza din Ucraina. Barack Obama: Nu avem nicio certitudine ca se va respecta acordul de la Geneva. Vom pregati noi sanctiuni

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama a declarat, joi, nu are nicio certitudine ca acordul de la Geneva privind Ucraina va permite o detensionare a crizei la fata locului si a avertizat ca, in caz de impas, SUA si Europa vor impune noi sanctiuni Moscovei. Acestea vor fi pregatite impreuna cu premierul britanic David Cameron, dupa cum au convenit cei doi lideri intr-o discutie telefonica.

Autoritatile germane au respins o petitie prin care se cerea demolarea unui monument sovietic

Guvernul german a respins astazi o petitie formulata de doua ziare prin care se cerea autoritatilor sa indeparteze din locul actual doua tancuri rusesti, din timpul celui de-al Doilea Razboi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )