Libnet.ro
UNICEF

17:30

Barack Obama s-a deplasat in New Jersey pentru a vedea daunele provocate de uragan

Adevărul Adevărul,
Barack Obama s-a deplasat in New Jersey pentru a vedea daunele provocate de uragan

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit miercuri in New Jersey, unul dintre statele grav afectate de Uraganul Sandy, pentru a evalua pagubele impreuna cu guvernatorul Chris Christie, informeaza AFP citata de Mediafax. continuă pe Adevărul

Barack Obama s-a deplasat in New Jersey pentru a vedea daunele provocate de uragan.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sosit miercuri in New Jersey, unul dintre statele grav afectate de Uraganul Sandy, pentru a evalua pagubele impreuna cu guvernatorul Chris Christie, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Avionul Air Force One a aterizat la ora 13. 00, ora Romaniei) in Atlantic City. Barack Obama, care a suspendat pana joi participarea la evenimente electorale, va ramane trei ore si jumatate in acest oras pentru evaluarea daunelor produse de uragan.

Guvernatorul republican din New Jersey l-a laudat pe Barack Obama pentru felul exceptional in care a gestionat problema uraganului

Guvernatorul republican din New Jersey, Chris Christie, unul dintre cei mai asprii critici ai lui Barack Obama, l-a laudat pe presedintele democrat pentru felul in care a gestionat problema uraganului Sandy, care a facut ravagii in statul sau, noteaza Reuters.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York si New Jersey, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. Decizia presedintelui.

Barack Obama A DECRETAT stare de CATASTROFA MAJORA in New York.

Presedintele american Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York, devastat de uraganul Sandy, relateaza AFP, citat de Mediafax. Aceasta decizie permite accesul la fondurile federale al persoanelor afectate in comitatele Bronx, Kings, Nassau, New York, Richmond, Suffolk si Queens, precizeaza Casa Alba intr-un comunicat. Stare de castastrofa majora a fost decretata si pentru New Jersey. Citeste si: VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 14 .

LIVE VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 00 Cel putin 16 persoane au fost ucise in Statele Unite si in Canada14:15 Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

VIDEO Barack Obama declara stare de catastrofa naturala in New York. Doua reactoare de centrale nucleare au fost oprite

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York dupa trecerea ciclonului Sandy care a maturat violent coasta Statelor Unite, inundand o mare parte a Manhattanului, scrie AFP. 45 Uraganul Sandy a ucis cel putin 18 persoane in New York, a anuntat primarul orasului, Michael Bloomberg. Un reactor al unei centrale nucleare din statul New Jersey a fost oprit.

Barack Obama A DECRETAT stare de CATASTROFA MAJORA in 3 state. Vezi care sunt.

UPDATE: Pe langa starea de catastrofa majora decretata de presedintele Barack Obama in statele New York si New Jersey, liderul de la Casa Alba a instaurat stare de catastrofa majora si in statul North Carolina, potrivit Realitatea TV. _ _ _ _ Presedintele american Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York, devastat de uraganul Sandy, relateaza AFP, citat de Mediafax. Aceasta decizie permite accesul la fondurile federale al persoanelor afectate in comitatele .

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. Un REACTOR nuclear a fost oprit in New Jersey

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. Vantul bate cu 105 km/h, iar un dig s-a rupt in New Jersey

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

Un dig a cedat in New Jersey, dupa trecerea uraganului Sandy - politie.

Cresterea nivelului apelor unui rau din New Jersey dupa trecerea uraganului Sandy a determinat ruperea unui dig in comitatul Bergen, la cativa kilometri distanta de orasul New York, a anuntat politia locala, citata de AFP, informeaza Mediafax. Ruperea digului de pe raul Hackensack a determinat mobilizarea unor importante resurse ale politiei si garzii nationale pentru a le veni in sprijin locuitorilor din orasul Moonachie, amenintat de inundatii, potrivit presei locale. Citeste si: Barack .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )