Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un barbat de 43 de ani din Bucuresti s-a necat la Eforie Nord

Hotnews Hotnews,
 Un barbat de 43 de ani din Bucuresti s-a necat la Eforie Nord

Un barbat in varsta in 43 de ani s-a inecat luni, in mare, in Eforie Nord, el fiind scos din apa inconstient, iar cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, fara succes insa, transmite News. ro. Acesta este al doilea caz de inec de pe litoral din acest an. in urma cu doua saptamani, un militar si-a pierdut viata in apele marii in zona unei plaje din municipiul Constanta. continuă pe Hotnews

Un turist din Bucuresti a murit inecat la Eforie Nord

Oamenii aflati pe o plaja din Eforie Nord au scos din valuri doi barbati care se aflau in pericol de inec. Unul dintre ei era inconstient. Dupa zeci de minute de resuscitare, medicii au declarat.

De unde vine denumirea cartierelor din Bucuresti

Cel mai cunoscut oras din Romania este Bucuresti. Cu o populatie de peste doua milioane de locuitori, Capitala Romaniei este una dintre cele mai aglomerate metropole din Europa. Bucuresti se imparte in 6.

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Barmanii cluburilor din Bucuresti avertizeaza politistii ce vedete pleaca din club dupa ce au baut

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Mai multe surse spun ca politistii din zona cluburilor de lux din Capitala actioneaza la pont si sunt mana in mana cu barmanii din cluburi, care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )