Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barbat de 75 de ani din Apuseni arestat preventiv pentru tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Barbat de 75 de ani din Apuseni arestat preventiv pentru tentativa de omor

Un barbat in varsta de 75 de ani dintr-un sat din comuna Albac a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor dupa ce si-a injunghiat propriul nepot, cu un briceag, in abdomen si bratul drept. Victima agresiunii, un barbat de 51 de ani a ajuns in stare grava la spitalul din Targu Mures. continuă pe Adevărul

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, transmite.

Aristotel Cancescu a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca ar fi dat unor apropiati contracte din bani publici si ar fi pagubit astfel bugetul local cu peste 7,5 milioane de euro. Decizia a fost luata de inalta Curte de Casatie si Justitie.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, printr-o decizie a inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ).

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea preferentiala de contracte pe bani publici, printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie.

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, vineri dimineata, in dosarul retrocedarilor, a decis inalta Curte de Casatie si Justitie, transmite B1 TV. Instanta suprema.

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor (VIDEO)

Andrei Hrebenciuc si Paltin Sturdza au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, vineri dimineata, in dosarul retrocedarilor, a decis inalta Curte de Casatie si Justitie, transmite B1 TV. Instanta suprema.

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost arestat preventiv, decizia fiind definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri noaptea arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, intr-un dosar in care este acuzat de DNA pentru fapte de coruptie, informeaza Agerpres. Instanta a admis o contestatie a DNA, dupa ce pe 8 octombrie un alt complet tot de la ICCJ respinsese propunerea procurorilor de arestarea preventiva. Decizia este definitiva, iar Aristotel Cancescu va fi dus in arestul Politiei.

Aristotel Cancescu, arestat preventiv in dosarul de coruptie, incarcerat la Politia Brasov

Aristotel Cancescu ajunge din nou in arest. De data aceasta pentru 30 de zile, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursul procurorilor la masura controlului judiciar. Pe 7 octombrie, judecatori.

Un copil de doi ani din Arad a fost gasit inecat intr-un iaz din gradina casei

Un baietel de doi ani a fost gasit de politistii aradeni, duminica seara, inecat intr-un iaz din curtea unei case, dupa ce mama acestuia a sunat la 112 anuntand disparitia copilului, transmite.

Lake Bell, vedeta din Its Complicated, mama pentru prima data

Bucurie pentru Lake Bell. Vedeta din filme precum Its Complicated, What Happens in Vegas sau No Strings Attached a devenit mamica pentru prima data, dupa ce a adus pe lume o fetita, in cursul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2905 seconds )