Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbat ajuns la spital dupa ce a fost impuscat de politisti la Ipotesti

Adevărul Adevărul,
Barbat ajuns la spital dupa ce a fost impuscat de politisti la Ipotesti

Un barbat de 31 de ani, din comuna Ipotesti, judetul Olt, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la spitalul din Slatina cu rani la ambele picioare dupa ce a fost impuscat de politisti. Potrivit reprezentantilor Politiei Olt, oamenii legii se prezentasera la domiciliul victimei pentru a pune in executare un mandat de arestare emis pe numele barbatului, acuzat fiind de talharie. continuă pe Adevărul

Un barbat a fost impuscat mortal de un coleg, la o partida de vanatoare

Un barbat a fost impuscat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la o partida legala de vanatoare de vulpi, suspectul fiind un participant care a fost retinut pentru ucidere din culpa.

Un fotbalist de la Luceafarul Bolovani a ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu bestialitate

Incidentele in fotbalul mic dambovitean se tin lant, pentru unii fotbalul devenind mai degraba un sport de contact. Nu se mai loveste mingea, ci se lovesc adversarii, pe aceasta idee par sa mearga unii fotbalisti ai echipelor din judet.

Un barbat a fost confundat cu o vulpe si a fost impuscat mortal de colegul de vanatoare

Un barbat in varsta de 51 de ani a fost impuscat mortal in cursul noptii de sambata spre duminica, in timp ce participa la o partida de vanatoare in judetul Arad.

Soferul care a accidentat un barbat pe trotuar, acesta murind apoi la spital, a fost retinut, la Cluj

Barbatul care a lovit cu masina un barbat aflat pe un trotuar, in Cluj-Napoca, victima murind ulterior la spital, a fost retinut, pentru ucidere din culpa, conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.

Un muncitor a fost impuscat in OCHI de cel care il angajase. Scuza lui este halucinanta: abia isi cumparase arma si o testa

Teribilismul unui iesean ar putea lasa un om mutilat pe viata. Acesta l-a impuscat direct in ochi pe barbatul care ii zugravea casa. Iar scuza a fost halucinanta: abia isi cumparase pusca si o testa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )