Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fotbalist de la Luceafarul Bolovani a ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu bestialitate

Adevărul Adevărul,
Un fotbalist de la Luceafarul Bolovani a ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu bestialitate

Incidentele in fotbalul mic dambovitean se tin lant, pentru unii fotbalul devenind mai degraba un sport de contact. Nu se mai loveste mingea, ci se lovesc adversarii, pe aceasta idee par sa mearga unii fotbalisti ai echipelor din judet. continuă pe Adevărul

Un copil in varsta de 2 ani, in stare grava dupa ce a fost lovit de cal

Un copil in varsta de 2 ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce, scapat o clipa de sub supravegherea adultilor, a fost lovit de un cal.

Cluj: Barbat mort dupa ce a fost lovit, pe trotuar, de o masina condusa de un sofer baut

Un barbat in varsta de 62 de ani din Cluj-Napoca a murit, miercuri, la spital, dupa ce a fost lovit pe trotuar, de o masina condusa de un sofer baut, care apoi a parasit locul faptei, informeaza Mediafax. Pot.

Ghinion teribil pentru un tanar de 20 de ani: dupa ce a fost lovit in plin cu un scuter, a fost si batut mar de cel care il conducea

Un tanar din Botosani a avut parte probabil de cea mai urata zi din viata sa. Dupa ce a fost lovit de un scuterist, peste numai o jumatate de ora de la acest incident a primit o bataie sora cu moartea chiar de la cel care l-a accidentat.

Barbat ajuns la spital dupa ce a fost impuscat de politisti la Ipotesti

Un barbat de 31 de ani, din comuna Ipotesti, judetul Olt, a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la spitalul din Slatina cu rani la ambele picioare dupa ce a fost impuscat de politisti. Potrivit reprezentantilor Politiei Olt, oamenii legii se prezentasera la domiciliul victimei pentru a pune in executare un mandat de arestare emis pe numele barbatului, acuzat fiind de talharie.

Olt: Doua persoane au murit dupa ce un autoturism a fost lovit de un tren

Doua persoane au murit, marti dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane. Accidentul a avut loc la o trecere de cale ferata din judetul Olt, informeaza.

Un baiat de 15 ani a fost lovit de o masina in cartierul Colentina din Capitala

Un baiat de 15 ani a fost lovit de un autoturism, miercuri, in cartierul Colentina din Capitala, dupa ce ar fi traversat neregulamentar, au declarat pentru Mediafax oficiali din cadrul Brigazii Rutiere a.

SOCANT! Un copil de un an a fost lovit cu CIOCANUL in cap in urma unui conflict dintre vecini si familia lui

Un copil de un an si patru luni se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit in cap cu un ciocan. Copilul a cazut victima in conflictul dintre doua familii din Babadag, judetul Tulcea. in ur.

Accident feroviar in Arad: Un TIR a fost lovit de un tren, soferul este ranit

Soferul unui TIR este grav ranit, dupa ce autotrenul pe care il conducea a fost lovit de un tren in Arad, transmite B1TV. Un reprezentant Infotrafic a declarat pentru postul TV ca din primele date rezulta ca soferul nua acordat prioritate.

Un baiat de 15 ani a fost lovit de o masina in cartierul Colentina din Capitala

Un adolescent in varsta de 15 ani a fost lovit de un autoturism, miercuri, in cartierul Colentina din Capitala. Din primele informatii se pare ca baiatul a traversat neregulamentar.

Un TIR a fost lovit de un tren in Arad: Soferul a murit in drum spre spital

Un tren de persoane care circula pe relatia Arad - Oradea a lovit un tir, la o trecere de cale ferata. Soferul de 58 de ani a murit in drum spre spital, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc in zona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )