Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un barbat din Galati a fost deshumat pentru gasirea unei arme de vanatoare ascunse in sicriu

B1 B1,
Un barbat din Galati a fost deshumat pentru gasirea unei arme de vanatoare ascunse in sicriu

Un barbat care a murit anul trecut a fost deshumat, marti, de anchetatorii galateni dupa ce au primit informatii referitoare la o arma de vanatoare ce ar fi fost ascunsa in cosciugul acestuia, relateaza. continuă pe B1

Un barbat din Valcea a fost trimis in judecata pentru violarea a trei minore si tentativa de violare a altor 19

Un barbat din Valcea a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a acostat 22 de fete cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani in scarile blocurilor unde locuiesc. Acesta a violat trei dintre ele si a incercat sa.

Parlamentul European il audiaza pe Gheorghe Pufan, candidatul Romaniei pentru Curtea Europeana de Conturi. Pufan a facut facultatea de contabilitate la 53 de ani, la o universitate privata din Galati

Parlamentul European are programata pentru luni audierea lui Gheorghe Pufan, candidatul propus de Guvernul Romaniei pentru un post la Curtea Europeana de Conturi. Nominalizarea discreta a lui Pufan s-a produs dupa ce fostul candidat, ex-comisarul Leonard Orban, nu a primit anul trecut votul Parlamentului. Centrul de Investigatii Media scrie ca Pufan, acum secretar al Curtii de Conturi din Romania, este inginer constructor si si-a luat licenta in contabilitate la virsta de 53 de ani, la o universitate privata din Galati.

Un inspector de munca din Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

Un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei. Banii proveneau de la administratora unei firme,.

Viorica Oniga, sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, a fost retinuta pentru luare de mita

Viorica Oniga, sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, a fost retinuta in urma verificarilor care au relevat numeroase probleme. Viorica Oniga a primit dispozitie de eliberare din functie.

Santierul naval din Galati se orienteaza spre piata navelor off-shore.

Recent a fost lansata o nava de aprovizionare a platformelor de foraj marin, a patra dintr-o serie de sase. Desi criza din domeniul constructiilor navale este inca destul de puternica, prin adaptarea strategiei la construirea de nave speciale, cu tehnologii de ultima generatie, administratia Santierului Naval Damen Galati a depasit perioada dificila, reusind astfel sa aiba acoperita cu comenzi activitatea din acest an si anul viitor. La Cala Dunare, a fost lansata recent nava World .

Retineri la Prahova. Viorica Oniga, sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap, a fost arestata pentru luare de mita

Viorica Oniga, sefa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, a fost retinuta in urma verificarilor care au relevat numeroase probleme. Viorica Oniga a primit dispozitie de eliberare din functie.

Ministerul Sanatatii, executat silit. Un cont a fost blocat pentru recuperarea datoriei

O firma cu care Ministerul Sanatatii a avut un contract pentru realizarea unor ghiduri arhitecturale a obtinut in instanta executarea silita, pentru recuperarea sumei datorate si a penalitatilor fiind blocat un cont, insa nu cel in care.

Ministerul Educatiei despre BAC-ul pentru olimpici si sportivi: Subiectele la Limba si literatura romana au fost diferentiate in functie de profil / Doi absolventi au fost eliminati pentru tentativa de copiat

Astazi s-a desfasurat primul examen scris din cadrul Bacalaureatului 2013 - sesiunea speciala pentru olimpici, sportivi si absolventi care sustin admiterea la facultati din strainatate la aceeasi data cu bacalaureatul. 209 candidati au sustinut proba scrisa la Limba si literatura romana, iar doi au fost eliminati pentru tentativa de frauda. In comparatie cu anii precedenti, in acest an, un element de noutate l-a reprezentat introducerea a doua tipuri de subiecte, a caror structura a fost conceputa in functie de filiera urmata de absolventi, anunta Ministerul Educatiei.

Samsarii din publicitate fac presiuni pentru modificarea Ordonantei care combate evaziunea fiscala

Samsarii din publicitate mai castiga doua saptamani de lobby pe langa parlamentari. Ordonanta Guvernului care combate evaziunea fiscala in domeniul publicitatii va fi luata in discutia comisiei de.

Turcan: Cei din USL vor Constitutie pentru ei, nu pentru cetatean, nu au invatat din ...

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca propunerile USL de modificare a Constitutiei devoaleaza faptul ca cei din Uniune vor o lege fundamentala pentru ei, potrivit Mediafax. Aceste propuneri ale USL devoaleaza motivul pentru care cei de la guvernare vor sa modifice Constitutia: sa faca o lege fundamentala pentru ei si, din nefericire, din dispret fata de cetateni, a afirmat Turcan. Ea a adaugat ca USL nu a invatat nimic din lectia Adrian Nastase, care a modificat Constitutia .

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )