Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un inspector de munca din Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

B1 B1,
Un inspector de munca din Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

Un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei. Banii proveneau de la administratora unei firme,. continuă pe B1

Un barbat din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

George Dragne, inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de instanta Tribunalului Bucuresti, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei, bani pe care i-a cerut de la administratora unei firme pentru a nu amenda societatea.

Inspector de la ITM Bucuresti, arestat pentru luare de mita

Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui George Dragne, inspector in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, acuzat de Parchetul Capitalei de luare de mita.

Fiul deputatului PSD de Maramures Calin Matei, arestat pentru santaj, eliberat pe cautiune.

Andrei Tudor Matei, fiul deputatului PSD de Maramures Calin Matei, arestat pentru santaj, a fost eliberat provizoriu pe cautiune, potrivit unei decizii a Tribunalului Maramures, transmite mediafax. Andrei Tudor Matei, fiul deputatului PSD de Maramures Calin Matei, a fost pus in libertate vineri, dupa ce Tribunalul Maramures a admis recursul acestuia la o decizie a Judecatoriei Baia Mare, a declarat avocatul lui Matei, Octavian Cioltea. Judecatoria Baia Mare stabilise o cautiune in valoare de .

Jaf armat la o farmacie din Bucuresti

Un jaf armat a avut loc duminica la o farmaciei din zona Mihai Bravu din Bucuresti. Atacatorul le-a amenintat pe farmaciste cu un pistol cu capse si a cerut substante halucinogene, anunta B1 Tv. Potrivit Mediafax, atacatorul a fost prins de politisti la scurt timp dupa incident.

Un copac s-a prabusit peste un copil si tatal sau in Parcul Carol I din Bucuresti

Un copil in varsta de sapte ani si tatal sau, in varsta de 35 de ani, au fost raniti la cap de crengile desprinse dintr-un copac din parcul Carol I, din Bucuresti, a declarat pentru adevarul. ro, purtatorul de cuvand al ISU Bucuresti, Daniel Vasile. Cei doi au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Incident grav in Parcul Carol din Bucuresti. Un copil si tatal lui au fost raniti

Un barbat de 35 de ani si copilul acestuia, de 7 ani, au fost raniti la cap, sambata dupa-amiaza, in timp ce se plimbau prin Parcul Carol dinCapitala. Mai multe crengi au cazut dintr-un copac peste.

Femeia intrata in coma dupa prabusirea cortului doborat de furtuna a murit la spitalul Sf.Pantelimon din Bucuresti

Femeia intrata in coma dupa ce a fost ranita in urma prabusirii cortului din Sectorul 3, doborat de furtuna de joi, din Bucuresti, a incetat din viata, vineri, la Spitalul Sf. Pantelimon. Dupa furtuna de ieri, 18 persoane din Capitala au avut nevoie de spitalizare. in tara, 29 de localitati si 16 judete au fost afectate de vijelie.

VIDEO-FOTOGALERIE O treime din Parcul Operei, defrisata pentru amenajare unui club de tenis

Federatia Romana de Tenis FRT) a defrisat circa o treime din Parcul Operei, adica 1,6 hectare de spatiu verde neamenajat, acoperit in principal de vegetatie spontana, pentru a reconstrui acolo fostul Tenis Club Bucuresti. Reprezentantii Federatiei sustin ca au avut toate avizele cerute pentru defrisare si ca pe teren erau buruieni si arbusti care au crescut dupa ce autoritatile comuniste au demolat fostul club. Reprezentantii societatii civile sustin insa ca acei arbusti aveau 20 de ani si ca tenis clubul ar fi putut fi construit in alta parte, iar cele 1,6 hectare sa ramana parc.

Ministerul Educatiei despre BAC-ul pentru olimpici si sportivi: Subiectele la Limba si literatura romana au fost diferentiate in functie de profil / Doi absolventi au fost eliminati pentru tentativa de copiat

Astazi s-a desfasurat primul examen scris din cadrul Bacalaureatului 2013 - sesiunea speciala pentru olimpici, sportivi si absolventi care sustin admiterea la facultati din strainatate la aceeasi data cu bacalaureatul. 209 candidati au sustinut proba scrisa la Limba si literatura romana, iar doi au fost eliminati pentru tentativa de frauda. In comparatie cu anii precedenti, in acest an, un element de noutate l-a reprezentat introducerea a doua tipuri de subiecte, a caror structura a fost conceputa in functie de filiera urmata de absolventi, anunta Ministerul Educatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )