Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un copac s-a prabusit peste un copil si tatal sau in Parcul Carol I din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Un copac s-a prabusit peste un copil si tatal sau in Parcul Carol I din Bucuresti

Un copil in varsta de sapte ani si tatal sau, in varsta de 35 de ani, au fost raniti la cap de crengile desprinse dintr-un copac din parcul Carol I, din Bucuresti, a declarat pentru adevarul. ro, purtatorul de cuvand al ISU Bucuresti, Daniel Vasile. Cei doi au avut nevoie de ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

COD PORTOCALIU de vijelii in Bucuresti. O scena si un copac s-au PRABUSIT. ...

Meteorologii au emis joi o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie in Capitala, valabila de la ora 15. 45 pana la ora 16. 20, potrivit Mediafax. O scena s-a prabusit in centrul Capitalei, iar un cpac s-a prabusit peste trei masini din cauza furtunii. Mai multe persoane au fost ranite, relateaza Realaitatea TV. Pentru aceeasi zona, a fost emisa si avertizare de cod galben, valabila pana la ora 17. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de .

COD PORTOCALIU de vijelii in Bucuresti. O scena si un copac s-au PRABUSIT. ...

Doi copaci doborati de furtuna, joi dupa-amiaza, in sectorul 5 au cazut peste o casa si au avariat, de asemenea, tevi de gaze de la intersectia Petre Ispirescu-Margeanului, au declarat oficiali din Politia Capitalei, citati de Mediafax. Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) a fost solicitat sa intervina, tot ca urmare a furtunii, pentru o tanara ranita de un geam spart in zona Iancului si pentru un barbat care ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral pe strada Baba Novac, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )