Libnet.ro
UNICEF

22:00

Inspector de la ITM Bucuresti, arestat pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Inspector de la ITM Bucuresti, arestat pentru luare de mita

Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lui George Dragne, inspector in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, acuzat de Parchetul Capitalei de luare de mita. continuă pe Hotnews

Un inspector de munca din Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

Un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei. Banii proveneau de la administratora unei firme,.

Un barbat din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti a fost arestat pentru luare de mita

George Dragne, inspector de la Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de instanta Tribunalului Bucuresti, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 1. 000 de lei, bani pe care i-a cerut de la administratora unei firme pentru a nu amenda societatea.

Fiul deputatului PSD de Maramures Calin Matei, arestat pentru santaj, eliberat pe cautiune.

Andrei Tudor Matei, fiul deputatului PSD de Maramures Calin Matei, arestat pentru santaj, a fost eliberat provizoriu pe cautiune, potrivit unei decizii a Tribunalului Maramures, transmite mediafax. Andrei Tudor Matei, fiul deputatului PSD de Maramures Calin Matei, a fost pus in libertate vineri, dupa ce Tribunalul Maramures a admis recursul acestuia la o decizie a Judecatoriei Baia Mare, a declarat avocatul lui Matei, Octavian Cioltea. Judecatoria Baia Mare stabilise o cautiune in valoare de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )