Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un barbat din Germania s-a sinucis aruncandu-si masina in aer. Sapte persoane, ranite in urma exploziei

România Liberă România Liberă,
Un barbat din Germania s-a sinucis aruncandu-si masina in aer. Sapte persoane, ranite in urma exploziei

Un barbat din Germania s-a certat cu familia apoi s-a sinucis aruncandu-si masina in aer, folosind un dispozitiv artizanal. Incidentul s-a intregistrat in landul german Hesse. Sapte persoane, inclusiv doi politisti, au fost ranite. Incidentul este calificat drept o drama familiala. continuă pe România Liberă

Peste 10.000 de romani la coada la sectiile de vot din Germania

Peste 10. 000 de romani stau, duminica seara, la coada la sectiile de vot din Germania Munchen, Stuttgart, Bonn, Berlin si Hamburg), unde timpul de asteptare este de ore bune, iar oamenii continua sa vina.

Peste 10.000 de romani stau la coada sa voteze la cele cinci sectii de vot din Germania

La cele cinci sectii de vot din Germania peste 10. 000 de romani stau, duminica seara, la coada sa voteze. Sectiile de vot sunt deschise in Munchen, Stuttgart, Bonn, Berlin si Hamburg.

Melescanu a verificat sectiile de vot din Germania

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, aflat in vizita de lucru la Munchen, a verificat astazi cum sunt aplicate, in cele 5 sectii din Germania, masurile decise de MAE pentru fluidizarea votarii in turul al doilea alegerilor prezidentiale, potrivit unui comunicat al ministerului.

Dezbaterile aprinse din Germania pe tema acordului de liber schimb UE-SUA ar putea afecta acordul final - analiza German Marshall Fund

Dezbaterile ce au loc in Germania, una dintre cele mai importante puteri comerciale, cu privire la viitorul acord de liber schimb SUA-UE TTIP) au capatat in ultimul an un ton tot mai contradictoriu, potrivit unei noi analize a The German Marshall Fund. Aceasta arata ca in Germania erau asteptate discutii pe unele teme abordate in tratativele pentru TTIP, precum siguranta alimentara sau mediu, dar dezbaterile s-au extins considerabil la alte teme fierbinti si exista posibilitatea ca ele sa afecteze acordul final.

Guvernul ocoleste adevarul in privinta votului din Germania

Autoritatile germane sunt dispuse sa asigure toate conditiile pentru suplimentarea sectiilor de vot in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din Romania si permit deschiderea de sectii de votare si in afara ambasadelor si consulatelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )