Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un barbat din judetul Vaslui a fost gasit inghetat in propria locuinta

Adevărul Adevărul,
Un barbat din judetul Vaslui a fost gasit inghetat in propria locuinta

Un barbat in varsta de 61 de ani din municipiul Vaslui, a fost gasit decedat in locuinta, decesul survenind cel mai probabil din cauza frigului. continuă pe Adevărul

Un copil de doi ani din Arad a fost gasit inecat intr-un iaz din gradina casei

Un baietel de doi ani a fost gasit de politistii aradeni, duminica seara, inecat intr-un iaz din curtea unei case, dupa ce mama acestuia a sunat la 112 anuntand disparitia copilului, transmite.

Un barbat de 61 de ani a fost gasit MORT DE FRIG in casa

Un barbat de 61 de ani a fost gasit mort de catre un vecin intr-o locuinta fara geamuri, dintr-un sat din judetul Vaslui, anchetatorii luand in calcul ipoteza ca acesta sa fi murit din cauza frigului, in.

Un barbat din Japonia a fost arestat pentru ca a confectionat cinci arme cu o imprimanta 3D

Un barbat din Japonia a devenit prima persoana care a primit o pedeapsa cu inchisoarea pentru ca a proiectat si a tiparit o arma 3D. Yoshitomo Imura, in varsta de 28 de ani, a descarcat modelul si a imprimat 5 pistoale de platic, dintre care doua aveau capacitatea de a trage cu gloante reale, scrie The Telegraph.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters. Barbatul, in varsta de 41 de ani, consilier general asociat care a lucrat timp de 11 ani pentru banca germana, a fost gasit spanzurat de catre sotia sa si a fost declarat mort de catre medicii ajunsi la fata locului, potrivit publicatiei.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters.

Cod rosu de inundatii pe raul Barzava din judetul Timis

Cod rosu de inundatii pe raul Barzava din judetul Timis, anunta hidrologii, potrivit B1 TV. Codul, instituit in dreptul localitatilor Gataia - Denta, este valabil pana vineri la ora 14, insa ar putea fi.

Vasluian gasit mort intr-o casa fara geamuri

Un barbat de 61 de ani a fost gasit mort de catre un vecin intr-o locuinta fara geamuri, dintr-un sat din judetul Vaslui, anchetatorii luand in calcul ipoteza ca acesta sa fi murit din cauza frigului, relateaza Mediafax.

Moarte suspecta pe strada Sperantei. Un barbat de 67 de ani, gasit fara suflare in propria casa

Interventie in forta a echipajelor de urgenta intr-un bloc de pe strada Sperantei, din Calarasi. Un barbat a fost gasit decedat in propria locuinta, dupa ce, timp de mai multe zile , vecinii nu-l mai vazusera.

Un copil de doi ani a fost gasit inecat intr-un fost iaz din municipiul Arad

Un copilas de doi ani s-a inecat in gradina din spatele casei, intr-un fost iaz din municipiul Arad. Corpul a fost descoperit de politistii aradeni.

VIDEO Cod rosu de inundatii pe raul Barzava din judetul Timis/ Comandament pentru situatii de urgenta la Palatul Victoria, la ora 14.00

Comandamentul pentru situatii de urgenta se reuneste la Palatul Victoria, la ora 14. 00, anunta Mediafax. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, vant puternic si temperaturi scazute, valabila in aproape toata tara, iar rauri din mai multe judete din tara se afla sub avertizare de inundatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )